La piscina del Parc Central s'obrirà al públic durant tot l'any

El Ple s'ha compromés a realitzar un estudi de viabilitat tècnica, ambiental i econòmica per tal que es pugui cobrir la piscina

El Ple municipal ha aprovat aquest dilluns 16 de novembre una moció presentada per ERC-MES que reclamava la cobertura de la piscina del Parc Central i la posada a punt de l'equipament. La moció s'ha aprovat amb les esmenes de CiU, segons les quals el que es farà és realitzar un estudi de viabilitat tècnica, ambiental i econòmica d'un projecte executiu per tal que es pugui cobrir la piscina i fer la posada a punt de l'equipament.

 

Segons el text aprovat, l'Ajuntament també realitzarà un projecte de gestió de l'equipament esportiu amb les noves característiques recollides a les mocions i obrirà al públic la piscina durant tot l'any a partir del curs 2016-2017.

 

La CUP-PC també ha presentat dues esmenes en els atesos i una en els acords que matisa que el projecte de gestió de l'equipament esportiu seria un projecte de gestió “pública”.

Els arguments de la moció i les esmenes

Èric Gómez, d'ERC-MES, ha argumentat que "quan fem un equipament públic hem de ser capaços de donar-li el major ús possible, per tal d'optimitzar els recursos que tenim". També ha afegit que cobrir la piscina suposaria una despesa reduïda.

Eloi Rovira, regidor d'Esports, ha explicat que la piscina està adequada per poder-se utilitzar a l'hivern, però ha apuntat que "hem de valorar quin tipus de cobertura ens garanteix la millor eficiència i eficàcia i així evitar que el consum no sigui sostenible".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem