Marta Marrero, campiona del Màster Final del World Padel Tour

La jugadora de Sant Cugat i la seva parella, Alejandra Salazar, tanquen la temporada 2018 en la segona posició al rànquing mundial

La jugadora de Sant Cugat, Marta Marrero, s'ha adjudicat aquest diumenge, 16 de desembre, a Madrid, l'Estrella Damm Màster Final, l'última prova de la temporada 2018 del circuit professional World Padel Tour (WPT). En la final del Màster Final, que s'ha jugat del 13 al 16 de desembre, Marta Marrero i Alejandra Salazar han superat a les germanes bessones Mapi i Majo Sánchez Alayeto, per 6-3 i 6-2, que no han pogut revalidar el títol. En semifinals han guanyat a Marta Ortega i Ari Sánchez (6-1 i 6-3) i en quarts de final, a Carolina Navarro i Cecília Reiter (6-1 i 6-0).

En declaracions al TOT Sant Cugat, Marrero, que ja va aixecar aquest títol el 2015, ha assenyalat que “veníem d'una ratxa molt bona de resultats i afrontàvem aquest torneig amb molta confiança. La veritat és que vam guanyar la final més fàcil de què esperàvem. Vam mantenir la intensitat tota l'estona i vam aprofitar totes les oportunitats que vam tenir”.

Captura de pantalla 2018 12 17 a las 18.18.58

Marta Marrero en un dels punts de la Final del Màster Final a Madrid. FOTO: World Padel Tour

Marrero-Salazar acaben la temporada en la 2a posició al rànquing mundial

La parella Marta Marrero-Alejandra Salazar ha guanyat els últims 3 torneigs del WPT, a Bilbao, Llevant i, ara, a Madrid. Marta Marrero, de 35 anys, posa punt final en la temporada 2018 en la 2a posició amb Alejandra Salazar al rànquing mundial, per darrere de les germanes Sánchez Alayeto. Individualment, acaba 3a, empatada a punts -10.760- amb la seva companya de joc, Alejandra Salazar.

Campiones de 6 proves del World Padel Tour

Marrero-Salazar han guanyat 6 de les 15 proves del WPT 2018, amb un balanç de 42 victòries en 51 partits. Aquests 5 títols són l'Estrella Damm Alicante Open (abril); Lugo Open (setembre); Madrid Wopen (octubre); Bilbao Open (novembre); Estrella de Levante Murcia Open (novembre) i Estrella Damm Màster Final (desembre). També han estat 2 vegades subcampiones, a l'Estrella Damm Catalunya Màster (març) i Vallbanc Andorra La Vella (agost).

Captura de pantalla 2018 12 17 a las 18.18.23

Alejandra Salazar i Marta Marrero, amb el trofeu de campiones del Màster Final: FOTO: World Padel Tour

Marrero ha fet un balanç “molt positiu” de la temporada: “Hem acomplert les expectatives que ens havíem fixat. Veníem d'una temporada, l'anterior, on l'Alejandra havia patit una lesió molt greu al genoll. Ha rendit a un alt nivell”.

Aquesta temporada 2018, al novembre, Marta Marrero ha guanyat, amb la selecció espanyola absoluta femenina, el Campionat del Món per Equips, a Paraguai.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem