David López, nou seleccionador català juvenil masculí d'handbol

L'entrenador compaginarà aquesta nova responsabilitat amb la direcció del primer equip del Club Handbol Sant Cugat, per segona temporada consecutiva

David López Villarraso 'Lupus', entrenador del primer equip del Club Handbol Sant Cugat, és el nou seleccionador català juvenil masculí d'handbol per a la pròxima temporada 2017-2018, selecció que és l'actual campiona d'Espanya de seleccions autonòmiques. Així ho ha decidit Pedro Pérez, director tècnic esportiu de la Federació Catalana d'Handbol i també seleccionador català juvenil femení. David López és diplomat en Magisteri, especialitzat en educació física, i Entrenador Nacional d'handbol. López té una àmplia experiència en equips de base i sèniors.

David López: "És un premi personal, del primer equip i del club"

David López ha explicat al TOT Sant Cugat que aquesta "és una oportunitat immillorable. Estic molt content d'assumir aquest nou càrrec i ho faré amb molta il·lusió i responsabilitat. És un premi personal, del primer equip i del club". López ha mostrat el seu agraïment a la Federació Catalana d'Handbol i a Pedro Pérez, per la seva confiança. El tècnic ha assegurat que l'objectiu no és altra que "el de guanyar el Campionat d'Espanya", que es jugarà a principis del gener del 2018, a Galícia. "Sabem que hi ha altres seleccions competitives, però Catalunya sempre aspira a penjar-se la medalla d'or", ha afirmat.

Jugadors santcugatencs a les preseleccions

Algun jugador del juvenil A del CH Sant Cugat podria formar part d'alguna preselecció (durant la temporada es faran una quinzena de sessions d'entrenament, els diumenges a la tarda). "Al juvenil A hi ha jugadors molt competitius i, segur, que algun entra en alguna preselecció. I, si treballen, poden arribar a tenir el premi de jugar el Campionat d'Espanya".

Aquesta serà la segona etapa de López als equips tècnics de les seleccions catalanes. Fa uns anys, i durant una temporada, va ser delegat de la selecció catalana juvenil masculí, on va ser subcampió d'Espanya de Seleccions Autonòmiques, a Granada.

Seguirà sent entrenador del CH Sant Cugat

El tècnic de Mira-sol, de 33 anys, compaginarà aquesta nova responsabilitat amb la d'entrenador del primer equip del CH Sant Cugat, que ho farà per segona temporada. Porta 3 campanyes al club. La campanya 2015-2016 va dirigir el juvenil A, en la seva primera temporada a l'entitat.

En l'equip tècnic de David López també hi ha Eloi Vila, director tècnic esportiu del Creu Alta Sabadell Handbol i també jugador del primer equip a Lliga Catalana, i David Martín, àrbitre i entrenador i secretari del BM Barberà.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem