El Club Handbol Sant Cugat iniciarà la Primera Estatal rebent l'actual campió

Els vermell-i-negres jugaran dos partits seguits fora de casa, contra el BM La Roca i el Sant Martí-Adrianenc, en la 2a i 3a jornada del campionat

El primer equip del Club Handbol Sant Cugat començarà la lliga de la Primera Estatal Masculina (grup D) rebent l'actual campió de lliga, el BM Granollers B, que ha finalitzat aquesta temporada 2016-2017 amb un balanç de 26 victòries, 2 empats i 2 derrotes. Aquest partit es jugarà el diumenge 17 de setembre al Pavelló 3. Els santcugatencs han finalitzat el campionat en la 8a plaça de 16 conjunts, amb un balanç d'11 victòries, 1 empat i 18 derrotes. Després de 30 jornades de lliga, el CH Sant Cugat finalitzarà el campionat jugant a casa amb l'H. Sant Joan Despí.

En les jornades 2 i 3, a fora

En la primera volta, el CH Sant Cugat de David López jugarà 7 partits al Pavelló 3, davant el BM Granollers B, l'AUGI UE Sarrià, l'OAR Gràcia Sabadell, l'H. Sant Quirze, l'H. Bordils B, La Salle Montcada i el CH Sant Esteve Plautordera. Lluny de Sant Cugat, els vermell-i-negres jugaran a les pistes (8) del BM La Roca, Sant Martí-Adrianenc, Joventut Handbol Mataró, H. Sant Esteve Sesrovires, H. Esplugues, H. Palautordera, H. Sant Vicenç-Bar Mi Casa i H. Sant Joan Despí. Cal destacar que, en aquesta primera volta, el CH Sant Cugat jugarà dos partits consecutius fora de casa, contra el BM La Roca (24 de setembre) i el Sant Martí-Adrianenc (1 d'octubre), en la 2a i 3a jornada del campionat.

L'H. Sant Vicenç-Bar Mi Casa, l'únic equip nou

Dels 16 equips només n'hi ha un de nou respecte la temporada 2016-2017. És l'H. Sant Vicenç-Bar Mi Casa, que en la lliga regular de la Lliga Catalana ha estat segon (per darrere de l'H. Gavà) de 14 equips amb un balanç de 18 victòries, 2 empats i 6 derrotes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem