El bicitrial, un nou esport que es vol consolidar a Sant Cugat

Aquesta és la segona temporada de la secció de bicitrial de la Unió Ciclista Sant Cugat

Aquesta és la segona temporada de la secció de bicitrial (biketrial) de la Unió Ciclista Sant Cugat, un club fundat l’any 1957. Actualment són 9 els nois i noies d’entre 12 i 15 anys que l’integren, amb 3 adults més (de més de 30 anys). “Hem de créixer. Volem acabar el 2016 amb una vintena d’integrants”, assegura Rafa Robledo, president de la Unió Ciclista Sant Cugat. L’entitat ha incrementat a dos els entrenaments de l’escola de bicitrial al parc de Bicitrial de Sant Cugat, situat al costat del CAP de Sant Cugat. Fins ara es feien només els dissabtes, i ara també els dimarts.

Ot pi, clau

Ot Pi, excampió del món d’aquesta disciplina esportiva, és el responsable tècnic d’aquest projecte esportiu i, per a Rafa Robledo, el que ha de marcar “l’evolució d’aquest esport a Sant Cugat”. La directora tècnica esportiva de la secció de bicitrial de la Unió Ciclista Sant Cugat és Mireia Abant, diverses vegades campiona del Món i d’Europa.

El Bike Center, el pròxim repte

La Unió Ciclista Sant Cugat aspira a fer realitat un somni, el Bike Center de Sant Cugat, amb un bikepark, i circuits de BTT, carretera, patinatge en línia i de seguretat vial.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem