El CFU Mira-sol Baco demana a l'Ajuntament més espais al camp de futbol

Vestidors i un despatx o un magatzem, les demandes que l'entitat ha sol·licitat al consistori

L'Ajuntament de Sant Cugat podria instal·lar en els pròxims anys un espai destinat a vestidors i a altres necessitats del Club de Futbol Unión Mira-sol Baco al Camp Municipal de Futbol de Mira-sol. Així ho ha dit el president de l'entitat, Joan Salabert, en l'assemblea general ordinària de socis que s'ha celebrat aquest divendres, 13 de maig, al Casal de Mira-sol, amb l'eslògan 'Cada cop una mica més grans'.

Segons ha pogut saber el TOT Sant Cugat, el CFU Mira-sol Baco s'ha reunit amb la regidoria d'Esports, a qui li ha fet arribar aquesta necessitat. L'Ajuntament ha recollit la petició del club esportiu i no descarta fer-la efectiva abans que s'acabi el mandat.

Respecte al complex esportiu de Mira-sol que es podria construir al costat del Camp Municipal de Futbol de Mira-sol (s'havia d'haver fet fa uns anys però l'empresa constructora i gestora va fer fallida), Salabert ha manifestat "que defensem que tingui un camp de futbol-7 perquè puguem créixer amb més equips. Hi ha nens que no els podem agafar perquè no tenim més espai".

Ascens del sènior femení

En l'àmbit esportiu, el president ha destacat el segon ascens consecutiu del primer equip femení i que l'entitat treballa per crear un equip infantil-cadet femení per a la pròxima temporada 2016-2017. També ha dit que els primers entrenadors de tots els equips ja estan titulats i que el club està implicat en la Carta Ètica de l'associació Sant Cugat Creix.

L'entitat tanca l'exercici amb superàvit

El club ha tancat la temporada 2014-2015 amb un superàvit de 1.200 euros i ha presentat un pressupost per aquesta temporada 2015-2016 de 135.003, 29 euros.

Salabert ha lamentat "l'increment de diners important" que ha suposat pel CFU Mira-sol Baco el fet que, segons la nova normativa, els entrenadors hagin d'estar assegurats.

En l'apartat social, Salabert ha indicat que "seguim fent barri, estem implicats, participant en la Festa Major de Mira-sol i a la Cavalcada de Reis".

Els socis no han respòs a la convocatòria

La nota negativa de l'assemblea ha estat, sense cap mena de dubte, la nul·la participació dels socis (només hi ha assistit 1 soci) de l'entitat a l'assemblea, tot i l'excel·lent feina que està fent la junta directiva del club, amb 21 equips i 350 jugadors i jugadores.

El Dia del Soci, el 4 de juny

Aquest dijous, 12 de maig, al Casal de Mira-sol, el CFU Mira-sol Baco ha presentat la segona edició del Dia del Soci, amb moltes activitats.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem