El Club Artística Sant Cugat, nou club de la Coordinadora d'Entitats Esportives

En la primera sessió de treball del 2018, la plataforma esportiva ha fet públic que sol·licitarà una subvenció econòmica a l'Ajuntament

El Club Artística Sant Cugat és, des d'aquest dilluns, 8 de gener, a la nit, nou club de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat. En la primera sessió de treball del 2018, la plataforma esportiva ha acceptat la sol·licitud del Club Artística, que es converteix en la tretzena entitat de la Coordinadora.

Després de la reunió, Núria Palos, presidenta del Club Artística Sant Cugat, ha explicat el perquè ha decidit entrar a formar part d'aquesta associació esportiva. "No coneixia la Coordinadora. Després de l'estiu vaig saber que hi havia una coordinadora de clubs esportius i vaig voler saber. Crec que és important està dins la Coordinadora, fer pinya i que totes les entitats esportives estiguem juntes i que ens puguem ajudar els uns als altres. Aquesta primera reunió m'ha agradat molt. Tots els clubs estan implicats i això m'agrada".

Per a Rafa Robledo, president de la Coordinadora, l'entrada del Club Artística Sant Cugat a la plataforma esportiva "incrementa aquesta força que tenim dins del context social i esportiu de la ciutat". Robledo està convençut que en els pròxims mesos hi haurà més clubs que vulguin sumar-se al projecte de la plataforma esportiva: "Si la Coordinadora fa el que ha de fer, hi haurà molt més interès per part de les entitats de la ciutat en participar-hi", assegura.

La Coordinadora demanarà subvenció esportiva

Primera reunió del 2018 de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat. FOTO: À. L. P.

Durant la sessió de treball d'aquest dilluns 8 de gener, a la nit, a la seu de la Unió Ciclista Sant Cugat (trobada habitual de la Coordinadora), la Coordinadora ha anunciat que sol·licitarà a l'Ajuntament una subvenció econòmica. "La Coordinadora vol treballar molt més del que ho ha fet fins ara i aquest increment d'activitat genera unes necessitats i despeses. Ens fa falta alguna entrada més de diners. Les subvencions són per fer coses i com que són diners públics encara et demana ser més responsable".

Els 8 clubs que han participat en aquesta reunió han estat la Unió Ciclista Sant Cugat, la Penya Blaugrana Sant Cugat, el Futbol Sala Sant Cugat, la Unió Esportiva Sant Cugat, el Club Karate Sant Cugat, el Club Muntanyenc Sant Cugat, el Qbasket Sant Cugat i el Club Artística Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem