El Club de Rugby Sant Cugat guanya el primer Campionat d'Espanya Sub-18

L'equip ha aconseguit el triplet i no ha encaixat cap derrota en partit oficial aquesta temporada 2016-2017

Per primera vegada en els seus 30 anys d'història, el Club de Rugby Sant Cugat s'ha adjudicat aquest diumenge, 7 de maig, a Valladolid, el Campionat d'Espanya Sub-18 de Clubs. Així, l'entitat que dirigeix Mauri Benito ha demostrat que continua sent un dels millors clubs formatius de l'Estat espanyol.

En la final, el CR Sant Cugat ha derrotat el CR Liceo Francés per 24 punts a 17. Amb anterioritat, els santcugatencs han estat campions del grup B, superant el CR Mairena (17-7); el CR Salvador (14-13) en un partit molt dur, i el CAU València (22-15). Els tres primers classificats dels 8 equips participants han estat el CR Sant Cugat, el CR Liceo Francés i el Getxo RT. L'estatal s'ha jugat aquest cap de setmana del 6 i 7 de maig.

David Mallén: "Hem fet un molt bon torneig"

David Mallén, que aquesta campanya ha debutat a la banqueta del conjunt sub-18 (cadet) del CR Sant Cugat procedent de la UE Santboiana, ha assegurat que "hem fet un molt bon torneig. Cal destacar la primera meitat del partit que vam jugar amb el CR El Salvador. Va ser una primera meitat per emmarcar, perfecte. Si algun nen vol aprendre a jugar a rugbi, ha de veure aquesta primera part. Aquest partit el vam guanyar amb el cor". Mallén ha volgut destacar "el grup de jugadors que s'ha creat. Si no existís, no haguéssim guanyat el partit contra el CR El Salvador, que va ser duríssim". Molts d'aquests jugadors ja han guanyat 4 vegades el Campionat d'Espanya de Clubs. Ho han fet dues vegades en la categoria sub-14, i en sub-16 i ara en sub-18.

El sub-18 fa el triplet

Amb aquest Campionat d'Espanya, aquesta temporada 2016-2017 l'equip sub-18 del CR Sant Cugat ha fet el triplet. També ha guanyat el Campionat de Catalunya i el 22è Torneig Melé, que es va jugar a València el passat 3 i 4 de desembre i que està considerat com un torneig estatal. A més, aquest equip no ha perdut cap partit oficial d'aquesta temporada 2016-2017. "Hem fet una temporada perfecte", ha afirmat Mallén. Ara, l'equip jugarà la Copa Catalana, però el club l'aprofitarà per fer proves de cara a la pròxima campanya.

Més campionats d'Espanya

Després de guanyar, també, els campionats de Catalunya, els equips sub-14 i sub-16 del CR Sant Cugat participaran en el Campionat d'Espanya Sub-14, el 13 i 14 de maig a Oliva (València), i Sub-16, el 20 i 21 de maig, a Valladolid. L'escola del CR Sant Cugat també participarà en el Campionat d'Espanya en les categories sub-6, sub-8, sub-10 i sub-12, el 27 i 28 de maig, a Pozuelo de Alarcón (Madrid).

La 4a Trobada de Veterans de Rugbi, a Sant Cugat

El CR Sant Cugat organitzarà el diumenge 14 de maig, la 4a Trobada de Veterans de Rugbi de Catalunya, a la ZEM La Guinardera, en un dels actes del 30è aniversari de l'entitat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem