El Club de Rugby Sant Cugat, tercer en el Campionat d'Espanya Sub-10

El CR Sant Cugat ha participat amb vuit equips en el Campionat d'Espanya d'Escoles de Rugbi, amb 210 equips de 37 clubs espanyols

El Club de Rugby Sant Cugat ha finalitzat en la tercera posició en el Campionat d'Espanya de Clubs, en la categoria sub-10 (prebenjamí) del Torneig de Rendiment i de la Copa Or. Així, els santcugatencs, que han acabat per darrere del CR Liceo Francés de Madrid i el CR El Salvador de Valladolid, han estat el tercer millor equip de l'estatal entre un total de 32 conjunts participants.

En el partit pel tercer i quart lloc, el CR Sant Cugat (amb nens i nenes d'entre 8 i 10 anys) ha superat (20-15) al Trocadero Marbella RC. En semifinals, els santcugatencs han perdut (25-15) amb el CR Liceo Francés, el campió del torneig. Amb anterioritat, en el grup E, el CR Sant Cugat ha derrotat el XV Hortaleza B (30-0) i el VRAC (20-0).

Casorrán: "Han fet un Campionat d'Espanya perfecte"

L'entrenador de l'equip sub-10 del Club de Rugby Sant Cugat, Martí Casorrán 'Tino', ha explicat que el balanç del seu equip a l'estatal ha estat "magnífic. Pels nens i nenes és molt interessant viatjar, és molt enriquidor. Fa que juguin amb molta intensitat i que competeixin a un alt nivell. Han fet un Campionat d'Espanya perfecte".

Campions de Catalunya

El CR Sant Cugat A es va adjudicar el Campionat de Catalunya el cap de setmana del 20 i 21 de maig, sense perdre cap partit. Tant en el Campionat de Catalunya com en el d'Espanya han superat la classificació de la temporada passada, la 2015-2016.

8 equips del CR Sant Cugat, a l'estatal

El Campionat d'Espanya d'Escoles de Rugbi es va jugar el cap de setmana del 27 i 28 de maig a Pozuelo de Alarcón (Madrid), amb la participació de 210 equips (prop de 3.000 jugadors) de 37 clubs espanyols. L'ha organitzat la Federació Espanyola de Rugby. El CR Sant Cugat hi ha participat amb 8 equips.

En la categoria sub-10, en el Torneig de Promoció i de la Copa Or, el CR Sant Cugat B ha estat subcampió entre un total de 27 conjunts. En la categoria sub-6, en el Torneig de Rendiment i de la Copa de Plata, el CR Sant Cugat ha acabat quart. En la categoria sub-8, en el Torneig de Rendiment i de la Copa Coure, el CR Sant Cugat A ha estat tercer, i el CR Sant Cugat B ha finalitzat quart en el Torneig de Promoció i de la Copa de Plata.

En la categoria sub-12, en el Torneig de Rendiment i de la Copa Or, el CR Sant Cugat A ha estat setè; el CR Sant Cugat B, vuitè en el Torneig de Rendiment i de la Copa Bronze, i el CR Sant Cugat C, segon en el Torneig de Promoció i de la Copa Coure.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem