L'equip sub-16 del Club de Rugby Sant Cugat revalida el Campionat d'Espanya

Temporada històrica de l'entitat que presideix Mauri Benito, amb dos Campionats d'Espanya Sub-18 i Sub-16, i un subcampionat en sub-14

Temporada històrica la que està fent el Club de Rugby Sant Cugat en les categories de formació. Després de guanyar un Campionat d'Espanya Sub-18 i ser subcampió estatal sub-14, ara estat l'equip sub-16 el que ha estat campió d'Espanya de Clubs, aquest cap de setmana del 20 i 21 de maig, a Valladolid.

El conjunt sub-16 santcugatenc ha revalidat el Campionat d'Espanya aquest diumenge, 21 de maig, després de derrotar en la final l'Alcobendas Rugby, per 12 punts a 7. "Els jugadors han fet un campionat molt bo, han donat molt més del que podien donar", ha assegurat Daniel López, l'entrenador. Abans de jugar la final, el CR Sant Cugat ha superat en el grup A el CR Liceo Francés (36-5), el CRAT Portuense de Càdis (31-14) i al Tecnidex Valencia (19-0). El sub-16 santcugatenc no ha perdut cap partit dels més d'una vintena que ha jugat aquesta temporada 2017-2018, en la que també ha guanyat el Campionat de Catalunya.

Benito: "És la millor temporada de la història del club"

El president del CR Sant Cugat, Mauri Benito, ha assegurat que "pel que fa als resultats que han aconseguit els equips de competició (base) del club, aquesta és la millor temporada de la història del club", que està celebrant el seu 30è aniversari". Amb aquests dos títols i un subcampionat, Benito ha afirmat que "amb aquests tres equips tenim sis anys de jugadors de màxim nivell per arribar a jugar amb el primer equip a Divisió d'Honor".

L'escola, a l'estatal

L'escola del CR Sant Cugat també participarà en el Campionat d'Espanya en les categories sub-6, sub-8, sub-10 i sub-12, el 27 i 28 de maig, a Pozuelo de Alarcón (Madrid).

Abans de finalitzar aquesta històrica temporada 2017-2018, el CR Sant Cugat organitzarà un torneig sub-16 el cap de setmana del 3 i 4 de juny, a la ZEM La Guinardera.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem