El Club Handbol Sant Cugat inicia la pretemporada pensant en el FC Barcelona

Els d'Armand Rubiño rebran el Barça en les semifinals de la Supercopa Catalunya, el divendres 21 d'agost, a les 20 hores, al Pavelló 3

Tot i que inicialment estava previst que el primer equip del Club Handbol Sant Cugat iniciés la pretemporada el dilluns 24 d'agost, el fet d'haver de jugar contra el FC Barcelona el divendres 21 d'agost ha provocat que el primer equip avanci l'inici de la pretemporada al dilluns 17 d'agost.

Contra el Barça, a la Supercopa Catalunya

El primer equip del FC Barcelona, actual campió d'Europa i de la Lliga ASOBAL, serà l'adversari del Club Handbol Sant Cugat en les semifinals, a partit únic, de la Supercopa Catalunya. El partit es jugarà el divendres 21 d'agost a Sant Cugat, a les 20 hores, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler.

 

L'altra semifinal la jugaran l'Handbol Bordils i el BM Granollers. Les semifinals d'aquesta competició la juguen els dos conjunts de la Lliga ASOBAL, el FC Barcelona i el Fraikin BM Granollers, i els dos finalistes de la Copa Catalana, l'H. Bordils, campió, i el CH Handbol Sant Cugat, subcampió. Els enfrontaments es disputara a la pista del conjunt d’inferior categoria. La final es jugarà el divendres 28 d'agost.

El primer equip, que aquesta temporada dirigirà Armand Rubiño, ja té perfilada la seva plantilla per la temporada que ve. En total el club ha fet quatre incorporacions, tres són jugadors que arriben procedents del FC Barcelona juvenil, i el quart és Bernat Tous, extrem dret que torna al club després d'una estada a l'estranger. Pel que fa a les baixes, no seguiran el porter Martí Nicolau i el jugador Nacho Álvarez.

Les cares noves són el porter Gerard Esparza, el primera línia Marc López i l'extrem esquerre Edgar Sans. Tres jugadors molt joves –només tenen 18 anys– que arriben a l'equip després d'haver estat durant dos anys consecutius campions d'Espanya juvenil amb el FC Barcelona. "Són tres jugadors que ens aportaran joventut i ganes", explica Rubiño. "Vénen d'un club on l'exigència és màxima i estan acostumats a entrenar matí i tarda, per tant la seva forma física és molt bona".

L'altra incorporació de l'Handbol Sant Cugat és la de Bernat Tous. Amb la seva tornada l'equip torna a tenir un extrem dret pur i no reconvertit: "El Bernat és un jugador amb experiència contrastada i serà un jugador important".

La lliga, el 26 i 27 de setembre

El primer equip del Club Handbol Sant Cugat iniciarà la lliga al grup D de la Primera Estatal el cap de setmana del 26 i 27 de setembre, a la pista del Joventut Handbol Mataró, conjunt que aquesta temporada 2014-2015 ha finalitzat en quarta posició. Els vermell-i-negres, que enguany han estat sisens, jugaran per segona campanya consecutiva a la categoria de bronze de l'handbol espanyol.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem