El Club Handbol Sant Cugat perd amb Qatar en un partit internacional

El primer equip ha perdut (16-37) davant el subcampió del món el 2015, que dirigeix Valero Rivera

El primer equip del Club Handbol Sant Cugat ha perdut (16-37) davant la selecció absoluta de Qatar en un partit internacional de caràcter amistós aquest dimecres, 13 de desembre, al Pavelló 3, davant unes 270 persones. Els santcugatencs van plantar cara al rival els primers deu minuts de partit, quan només perdien d'un gol (6-7). El tècnic local David López Lupus, que va fer jugar a 4 jugadors del juvenil A, ha explicat que "estic molt satisfet del joc de l'equip, sobretot defensivament on hem estat a un alt nivell durant tot el partit".

Segon partit en dos anys

El CH Sant Cugat va perdre (16-37) contra la selecció absoluta de Qatar. FOTO: Artur Ribera

Aquesta ha estat la segona vegada en només dos anys que Qatar, que està preparant el campionat asiàtic i que és una de les millors seleccions del món, subcampiona del món el 2015, s'enfronta al CH Sant Cugat. En el primer partit, que es va jugar el 25 de maig del 2016, el combinat asiàtic es va imposar per 29 gols a 46, al Pavelló 3.

Valero Rivera, exentrenador del primer equip del FC Barcelona i també exseleccionador espanyol absolut, és l'actual entrenador de Qatar. Amb la selecció júnior, Rivera també ha vingut a jugar a Sant Cugat. Va ser el passat 9 de juny, quan va derrotar (29-35) el CH Sant Cugat.

El Club Handbol Sant Cugat rep l'últim de la lliga

Valero Rivera és l'actual seleccionador absolut de Qatar. FOTO: Artur Ribera

Els de David López Lupus, setens amb 11 punts i un balanç de 5 victòries, 1 empat i 7 derrotes, reben aquest dissabte, 16 de desembre, a les 19.15 hores, al Pavelló 3, el CH Sant Esteve de Palautordera, 16è i últim amb 2 punts, en partit de lliga del grup D de la Primera Estatal.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem