El Club Handbol Valldoreix, subcampió del seu Torneig Internacional

En la final del campionat, en què ha participat la selecció absoluta d'Andorra, els valldoreixencs han perdut contra un equip de Primera Catalana, el CE Molins de Rei

El Club Handbol Valldoreix ha organitzat amb molt d'èxit el primer Torneig Internacional CH Valldoreix, en el que ha participat la selecció absoluta d'Andorra. La competició s'ha celebrat aquest cap de setmana del 24 i 25 de setembre, al pavelló de Valldoreix.

Dissabte a la tarda, en el grup A, el CH Valldoreix ha superat la selecció absoluta d'Andorra (26-18) i el CH Vilamajor B (27-19). Ja diumenge, en les semifinals, els valldoreixencs s'han desfet de la CE La Salle Bonanova B, per 21 gols a 15. En l'altra semifinal, el CE Molins de Rei ha guanyat (22-10) el CH Vilamajor B. En una final molt ajustada, el CE Molins de Rei, equip de Primera Catalana, s'ha imposat (18-20) al CH Valldoreix, que milita a Segona Catalana. El sisè conjunt del torneig ha estat el CE Handbol BCN Sants. Excepte Andorra i el CE Molins de Rei, els altres quatre conjunts són de Segona Catalana. Un cop acabat el torneig, en el que han xiulat àrbitres de la Federació Catalana d'Handbol, l'organització ha lliurat un trofeu als dos primers classificats.

Santos: "Esperem que en els pròxims anys el torneig vagi a més"

El CH Valldoreix ha fet un bon torneig i també l'ha organitzat molt bé FOTO: Haidy Blanch

El president del Club Handbol Valldoreix, Pau Santos, ha afirmat al TOT Sant Cugat que el torneig "ha estat un èxit. L'hem treballat amb molta il·lusió i esperem que en els pròxims anys vagi a més, amb més equips i no només amb una tarda i un matí".

Santos també ha valorat la implicació del comerç local en aquest primer Torneig Internacional CH Valldoreix: "El comerç de Valldoreix s'ha bolcat en el torneig".

S'estrenaran a Segona Catalana

Després d'aquest torneig de pretemporada, el CH Valldoreix iniciarà la lliga el pròxim cap de setmana de l'1 i el 2 d'octubre. Després d'ascendir la temporada passada, el CH Valldoreix debutarà en el grup A de Segona Catalana a la pista del CH Martorell, un equip també ascendit. L'equip el continuarà entrenant Ramon Salmurri.

El president del CH Valldoreix ha afirmat que l'objectiu "és la permanència. Ja vam jugar fa uns anys a Segona Catalana i ens hem reforçat bé".
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem