El Club Sincro Sant Cugat, medalla de bronze en la Lliga Catalana Interclubs

L'equip ha estat integrat per Anna Bosch, Inés Donada, Mireia Font, Celia Vázquez i Clara Cirera

El Club Sincro Sant Cugat ha aconseguit la tercera posició en la segona i penúltima jornada de la Lliga Catalana Interclubs, de Nivell I, de natació sincronitzada, que organitza la Federació Catalana de Natació. Les santcugatenques s'han classificat per darrere de l'AE Sincro Mataró i el CN Berga-El Tossalet. Aquesta competició es va fer l'11 de març, a les instal·lacions del CN Reus Ploms. L'equip, integrat per nenes nascudes els anys 2005 i 2006, ha estat compost per Anna Bosch, Inés Donada, Mireia Font, Celia Vázquez i Clara Cirera.

La tercera jornada i última jornada de la Lliga Catalana Interclubs es farà el 18 de juny també al CN Reus Ploms.

També, a la Copa Catalunya Open

El Club Sincro Sant Cugat, 11es en la Copa Catalunya Open de natació sincronitzada. FOTO: CSSC

El Club Sincro Sant Cugat també ha participat en la Copa Catalunya Open, amb una 11a posició de 18 equips participants. Aquesta segona i penúltima jornada es va desenvolupar també l'11 de març al CN Reus Ploms. Aquest club també acollirà la tercera jornada, el 18 de juny.

L'equip, integrat per nenes nascudes els anys 2000 i 2001, ha estat compost per Natàlia Bonet, Inés Rodríguez, Ona Folch, Mireia Bosch i Júlia Serra. Les entrenadores d'ambdós equips són Luana Prato i Sophie Compte.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem