El Joan Maragall, triomfador del Campionat Local i Comarcal del Jugant a l'Atletisme

Les escoles Joan Maragall, Ferran i Clua, Pins del Vallès, Pureza de Maria i Hatikva representaran la ciutat en la final nacional catalana, que tindrà lloc, també a Sant Cugat, el dissabte 24 de març

Els equips A i B del Joan Maragall i L'Olivera, en la categoria benjamí; el Joan Maragall A i B i el Ferran i Clua, en aleví masculí, i els conjunts A, B i C del Joan Maragall, en aleví femení, han estat els tres primers classificats de l'11a edició del Campionat Local i Comarcal del campionat Jugant a l'Atletisme. Aquest campionat l'ha organitzat l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), amb la col·laboració de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat.

La final catalana, també a Sant Cugat

Un atleta de l'escola del Joan Maragall. FOTO: Lali Puig

Els 5 primers classificats de la categoria aleví masculí i femení han aconseguit la classificació per participar en la final nacional catalana que tindrà lloc, també a Sant Cugat, el dissabte 24 de març. Aquestes dues competicions formen part del calendari d'esdeveniments esportius de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018. Els 5 primers classificats són el Joan Maragall A i B, el Ferran i Clua, el Pins del Vallès i el Hatikva, en aleví masculí, i els conjunts A, B i C del Joan Maragall, el Pins del Vallès i el Pureza de Maria B, en aleví femení. Els millors aconseguiran el bitllet per participar en la Final Nacional de Jugant a l'Atletisme, un campionat de la Federació Espanyola d'Atletisme, que es farà al maig a Lorca (Múrcia).

125 nens i nenes de 9 escoles

En campionat s'ha fet al pavelló de Valldoreix. FOTO: Lali Puig

En el Campionat Local i Comarcal, que s'ha celebrat aquest diumenge, 25 de febrer, a la tarda, al pavelló de Valldoreix, hi han participat 125 nens i nenes de 2n a 6è de Primària de 9 escoles. Són Joan Maragall, Ferran i Clua, Pins del Vallès, Pi d'en Xandri, Pureza de Maria, Turó de Can Mates, Ciutat d'Alba, L'Olivera i Hatikva.

El format de competició ha estat el següent: equips de 5 participants que han fet cinc proves individuals: 10X10 (velocitat), llançament de javalot, triple salt a peus junts; llançament de pilota medicinal (assentat) i salt de corda. També s'han fet dues proves de relleus, llisos i tanques.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem