El Junior FC debuta a la lliga amb una victòria (0-2) al camp de l'AE Moja

Nacho Moretones i Rafiu han donat el triomf als blau-i-negres

AE Moja 0 – Junior FC 2

AE Moja: Alejandro, Joan, German, Oriol, Ricard (Raul, 81'), Ivó, Àlvar (Roger Ollé, 63'), Dani, Galindo (Cristian, 70'), Cugat (Sergio, 63') i Palau.

Junior FC: Quim Nadal, Sergi Aragó (Jan Almuni, 79'), Bernat, Víctor Torras, Nacho Moretones, Arnau (Guillem Pérez, 70'), Paco Barbudo (Jan Guix, 88'), Sergi Venegas, Rafiu, Sergio Romero (Jordi Cortés, 63') i Marc Crespo (Xavi Mayol, 81').

Àrbitre: Lluís Ballonga Xaver. Ha estat assistit a les bandes per Teresa Rovira Gras i Iker Pujol Colell. L'àrbitre ha ensenyat targetes grogues als locals Alejandro (18'), Ricard (58'), Galindo (66') i Ivó (90); i al visitant Arnau (38').

Gols: 0-1 Nacho Moretones (penal, 19'), 0-2 Rafiu (51').

Instal·lació: Camp Municipal Els Pins

Públic: 100 espectadors

Jornada: 1a jornada del grup 3 de 2a Catalana de futbol

El Junior FC torna a guanyar a Moja

Nacho Moretones ha enganyat en el penal al porter local Alejandro. FOTO: Àlex López Puig

El Junior FC ha debutat aquest dissabte, 5 de setembre, a la lliga del grup 3 de 2a Catalana de futbol amb una victòria (0-2) al camp de l'AE Moja, on la temporada passada va aconseguir la permanència en l'última jornada del campionat. Aleshores també va guanyar (1-4). El conjunt de l'Alt Penedès va acabar la temporada passada en la 12a posició.

Els blau-i-negres han estat superiors a l'adversari. En el minut 18, el porter de l'AE Moja, Alejandro, ha fet un clar penal a Nacho Moretones, que ha encarat sol la porteria i que ha vist com Alejandro li feia penal. L'àrbitre, però, no ha expulssat el porter i només li ha ensenyat la targeta groga. El mateix Nacho Moretones ha estat l'encarregat de llançar el penal, que ha enganyat el porter Alejandro, i ha fet el 0 a 1.

Pocs minuts abans, Rafiu ha rebut la passada de la mort i ha rematat tot sol, però el porter local ha estat molt encertat i ha rebutjat el xut. En el minut 31, el davanter Ivó, molt actiu durant tot el partit, ha fet una vaselina al porter visitant Quim Nadal, que ha sortit de l'àrea de forma precipitada, però la pilota ha sortit desviada a l'esquerre de la porteria blau-i-negre. En el minut 43, Marc Crespo ha tret amb el cap una pilota molt enverinada, ja que el lateral Joan entrava tot sol per rematar a porteria buida.

La segona meitat ha començat amb un gol de Rafiu en el minut 5. Amb molta velocitat s'ha plantat sol davant el porter Alejandro, a qui ha superat per baix i ha establert el 0 a 2 definitiu. En aquest segon temps, lògicament, les forces de tots dos equips han disminuït pel fet de ser el primer partit de lliga. L'ocasió més clara l'ha tingut l'AE Moja, que en el minut 41 ha pogut fer l'1 a 2. Dani ha rematat de cap una centrada i ha obligat al porter Quim Nadal a lluir-se i enviar la pilota a córner.

Schönhöfer: "Volem estar amb els millors"

El Junior FC ha superat l'AE Moja per 0 gols a 2. FOTO: Àlex López Puig

Després del partit, i en declaracions al TOT Sant Cugat, Hans Schönhöfer, ha assenyalat que són tres punts per posicionar-nos a dalt de la classificació, perquè l'equip agafi confiança i per creure en les possibilitats de l'equip. Hem de ser ambiciosos. Volem estar amb els millors i tenim un equip competitiu.

Per la seva banda, Nacho Moretones, l'autor del primer gol del Junior FC, s'ha mostrat molt satisfet de poder marcar “perquè l'any passat no vaig fer gols i començar la lliga amb un gol és important”.

Finalment, Joan Milà, tècnic de l'AE Moja, ha assegurat que el triomf del Junior FC “ha estat totalment just”.

Duresa de l'AE Moja i permissivitat de l'àrbitre

La part negativa del partit ha estat la duresa que han utilitzat alguns jugadors de l'AE Moja durant el partit, i també el fluix arbitratge (molt permissiu amb els locals) de Lluís Ballonga Xaver.

De les 6 noves incorporacions del Junior FC n'han debutat 5: el porter Quim Nadal, el defensa Sergi Aragó, els migcampistes Sergi Venegas i Guillem Pérez, i el davanter centre Sergio Romero. L'únic que no ho ha pogut fer és el sancionat Dani García.

El Junior FC ha hagut de convocar dos jugadors del sènior B, Jan Guix i Jan Almuni, per completar la convocatòria. Té un jugador sancionat, lesionats i d'altres que encara han d'arribar.

En la segona jornada de lliga, el Junior FC rebrà la UD Gornal, el dissabte 12 de setembre, a les 18.30 hores.