El juvenil A del DSV Club Voleibol Sant Cugat, subcampió d'Espanya

Cinquè podi a l'estatal d'un equip juvenil A del DSV Club Voleibol Sant Cugat, després del 2014 (2es), 2012 (1es), 2011 (2es) i 2007 (3es)

Cinquè podi d'un equip juvenil A del DSV Club Voleibol Sant Cugat en un Campionat d'Espanya Juvenil Femení de Clubs. Després de fer-ho el 2014 (2es), el 2012 (1es), el 2011 (2es) i el 2007 (3es), les santcugatenques s'han coronat subcampiones d'Espanya, entre un total de 24 conjunts participants. En la final, el DSV CV Sant Cugat ha perdut (3-0) amb el Professional Answer Alcobendas, abans de superar en les semifinals l'RGC Covadonga d'Astúries, per 1 set a 3.

1 derrota i 6 victòries

Les de Leo Passerine només han perdut 1 dels 7 partits que han jugat. En la primera fase, en el grup D, han guanyat l'H. Vet. Aceña Emevé de Lugo (0-3), la Universidad de Granada (2-3) i el CD Fortuna Ke Ardo de Guipúscoa (3-0). Després de liderar el grup D amb 6 punts, també han superat els 2 partits de la segona fase (grup 3), amb el CV Torrelavega de Cantàbria (0-3) i el Doket Eliote Voley de Tenerife (3-2).

Leo Passerine: "Les jugadores han estat molt bé"

L'entrenador del juvenil A del DSV CV Sant Cugat, Leo Passerine, ha explicat que l'objectiu a l'estatal "era arribar a semifinals, i hem jugat la final davant l'Alcobendas, que és un equip que està per sobre de la resta de conjunts. El balanç és molt positiu. Les jugadores han estat molt bé, han anat de menys a més i han cregut que es podia. Aquest és un equip jove. Només 2 de les 14 jugadores passen a la categoria sènior".

El DSV CV Sant Cugat ha estat el millor equip català a l'estatal, per davant del CVB Barça, que ha acabat 5è, i el CV Vall d'Hebron, 9è. El Campionat d'Espanya Juvenil Femení de Clubs s'ha jugat del 26 al 30 d'abril, a La Corunya.

Subcampiones de Catalunya

L'equip santcugatenc ha accedit en el Campionat d'Espanya després de proclamar-se subcampió de Catalunya (per darrera del CVB Barça), i no haver jugat aquesta temporada 2016-2017 la Superlliga Júnior, en la que el club té 1 medalla d'or (2012) i 1 de bronze (2013). L'equip i el club han preferit competir en un torneig internacional a Itàlia, la Cornacchia World Cup, en què l'equip ha estat 12è de 32 equips participants.

Les protagonistes

El juvenil A del DSV CV Sant Cugat ha estat integrat per les següents 14 jugadores: Aina Berbel, Natalia Moreno, Paula Yeves, Andrea Fernández, Carla Alomar, Lilian Fernández, Júlia Carrasco, Maria Señé, Magalí Montoro, Maria Aguilera, Cristina Roda, Andrea Bové, Claudia Rouco i Míriam Ariza. El primer entrenador és Leo Passerine i el segon, Samuel Asensio.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem