El nou web i el pla de patrocini del Club Voleibol Sant Cugat, una realitat

L'entitat també aposta per una major presència del club a les xarxes socials

El Club Voleibol Sant Cugat ha presentat el nou web i el pla de patrocini de l'entitat, aquest dimecres, 20 de març, al vespre, a l'hotel Qgat. El nou web, que entrarà en funcionament la setmana que ve, continuarà sent cvsantcugat.com, però "molt més visual i fàcil de navegar", tal com ha explicat Jennifer Tortonese, membre de l'àrea de comunicació del club esportiu. En la pàgina inicial es podrà descobrir el club, els equips, els patrocinadors, els esdeveniments i contactar amb l'entitat. Amb més informació i imatges, "serà un web més útil i més pràctic de fer servir. Volem que el web vagi evolucionant en la mesura que també ho fa el club", ha assenyalat Alfons Guirao, responsable de l'àrea de comunicació del club.

Ser més visibles a les xarxes socials

L'entitat també aposta per una major presència a les xarxes socials Twitter, Instagram i Facebook, així com una newsletter als socis i fer un streeming per oferir els partits del primer equip de l'entitat que milita en la Lliga Iberdrola, la màxima categoria del voleibol espanyol. Guirao també ha destacat que el nou web "donarà visibilitat als patrocinadors" i que el club treballa "per presentar la pròxima temporada un pla de comunicació".

GetFileAttachment 1

La presentació d'ha fet a l'hotel Qgat. FOTO: Àlex López Puig

DSV, Grifols, Securitas i Sorea

La presidenta del Club Voleibol Sant Cugat, Núria Terribas, ha presentat el nou pla de patrocini, que ha qualificat d'"essencial", amb les 4 empreses que en els últims anys "han apostat" pel club, DSV (2016), Grifols (2018), Securitas (2013) i Sorea (2012). DSV és el principal patrocinador del club. Terribas ha assegurat que aquestes empreses "han apostat per ajudar al CV Sant Cugat, a un esport minoritari i femení, i per això el mèrit és doble".

Nous patrocinadors

Els nous patrocinadors que aterren en aquest club són MSC Aigua, que ja fa uns anys van patrocinar l'entitat; Aventura 96; Happyornot i La Colmena Creativa.

El CV Sant Cugat també ofereix a les empreses patrocinar esdeveniments específics, com el Torneig de Voleibol de Base Ciutat de Sant Cugat-Miquel Martínez, el nou Campus de Tecnificació o el Casal d'Estiu.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem