El Patí Hoquei Club Sant Cugat s'adjudica la Copa Monestir

Els vermell-i-negres han guanyat el CP Tordera, per 4 gols a 1

PHC Sant Cugat 4 - CP Tordera 1

PHC Sant Cugat: Alain Rivero, Joan Farnés, Jordi Gabarra, Pau Gilabert i Xavi Serrallonga –equip inicial-, David Yepes, David Martínez i Joan Galbas.

CP Tordera: Oriol Manzanero, Sergi Parra, Santi Teixidó, Adrià Martos i Oriol Palomeras –equip inicial-, Héctor Giménez.

Gols: 1-0 David Yepes (13'), 2-0 Pau Gilabert (17'), 2-1 Sergi Parra (17'), 3-1 Jordi Gabarra (25'), 4-1 Joan Farnés (48').

Àrbitre: Òscar Casanovas Sensada.

Instal·lació: Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler.

Públic: 200 espectadors.

Incidències: 10a Copa Monestir d'hoquei sobre patins masculí.

El primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat s'ha adjudicat aquest diumenge, 11 de setembre, al matí, la desena edició de la Copa Monestir. Ho ha fet davant el CP Tordera, un conjunt amb el qual aquesta temporada s'haurà d'enfrontar a la lliga de la Primera Divisió d'hoquei sobre patins.

El PHC Sant Cugat, que va iniciar la pretemporada el 22 d'agost, ja ha jugat tres partits de preparació. També ho ha fet a la pista del SHUM Maçanet, amb qui va perdre (4-3) el 5 de setembre, i amb l'Sporting Club de Portugal, de la primera divisió portuguesa i que entrena el santcugatenc Guillem Pérez, al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, amb qui va perdre (3-4) el 6 de setembre.

Els pròxims partits de pretemporada

Els pròxims partits de pretemporada que afrontarà el PHC Sant Cugat són els següents: CE Noia Freixenet (OK Lliga)-PHC Sant Cugat, el 14 de setembre; CP Manlleu (OK Lliga)-PHC Sant Cugat, el 16 de setembre; CH Lloret (OK Lliga)-PHC Sant Cugat, el 17 de setembre, i CH Palafrugell (Primera Divisió)-PHC Sant Cugat (24 de setembre).
El PHC Sant Cugat iniciarà la lliga de Primera Divisió el 8 d'octubre, a la pista del CP Raspeig.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem