El Patí Hoquei Club Sant Cugat supera la xifra de 200 esportistes

El club passa de tenir 24 a 28 equips aquesta temporada 2016-2017, amb 204 jugadors i jugadores

Amb 204 jugadors i jugadores, el Patí Hoquei Club Sant Cugat supera la xifra de 200 esportistes per aquesta temporada 2016-2017 i es converteix en un dels clubs catalans amb més jugadors i jugadores federats. Amb l'increment de quatre equips més al club, el PHC Sant Cugat deixa enrere la xifra de 176 jugadors i jugadores de la darrera campanya.

El PHC Sant Cugat ha presentat aquest diumenge, 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, al matí, al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, els seus 28 equips per aquesta temporada 2016-2017. Els 28 equips són: 3 sèniors masculins (Primera Divisió i Primera i Segona Catalana), 2 sèniors femenins (OK Lliga i Primera Catalana), 1 veterans, 3 júniors, 2 juvenils, 2 infantils, 3 alevins, 4 benjamins, 4 prebenjamins, 4 prebenjamins iniciació i l'escola d'iniciació, que durant el curs la integren una mitjana de cinquanta nens i nenes. A partir d'aquesta nova campanya, el PHC Sant Cugat tindrà un equip de veterans, després que hi hagi absorbit el CH Valldoreix.

És molt important, també, la col·laboració de Paidos amb el club, amb una setantena de nens i nenes. Enguany serà el segon any de col·laboració entre ambdues entitats que es feliciten per aquest èxit.

L'organigrama tècnic

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha presidit l'acte. FOTO: Lali Álvarez

Per segon any consecutiu, Francesc Sucarrats serà el director tècnic esportiu de l'entitat. Óscar González serà el coordinador de les categories infantil, juvenil i júnior, i Miki Soler, el coordinador de prebenjamí, benjamí i aleví. El responsable de l'escola d'iniciació és Xavier Pierantozzi, mentre que Adrià Pinto serà el responsable de la gestió administrativa.


 

Conchi Espuelas i Eloi Gaspar, homenatjats

El primer equip masculí tornarà a lluitar per assolir l'ascens a l'OK Lliga. FOTO: Lali Álvarez

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha homenatjat Conchi Espuelas, exdirectiva del club responsable del material de l'entitat, i Eloi Gaspar, exjugador del primer equip en les últimes cinc temporades.

La presentació dels equips ha estat presidida per Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat; Eloi Rovira, regidor d'Esports de Sant Cugat; Quim Pastor, secretari general de la Federació Catalana de Patinatge, i Keko Marzá, president del Patí Hoquei Club Sant Cugat.

50 anys al 2017

El 2017, el PHC Sant Cugat celebrarà amb diferents actes el seu 50è aniversari. És per això que el club sol·licitarà a la Federació Espanyola de Patinatge l'organització de la Copa de la Princesa, en la que el primer equip masculí tindria la participació assegurada com a club amfitrió.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem