El Ple aprova la continuïtat de la declaració d'especial interès municipal del CAR

Amb aquest acord, el centre esportiu de referència a Sant Cugat i a Catalunya, es beneficiarà de diversos avantatges, com bonificacions en l'Impost sobre Béns Immobles (IBI), en un 50%

El Ple Municipal d'aquest dilluns, 19 de novembre, ha aprovat, per unanimitat de tots els partits polítics, la continuïtat de la declaració d'especial interès municipal de l'activitat econòmica i social del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, que es va aprovar el 20 d'octubre de 2014. El centre esportiu de referència a la ciutat va presentar el passat 7 de maig un escrit a l'Ajuntament en què manifestava el seu interès en la continuació d'aquesta declaració, amb vigència fins a finals del 2018. Amb aquest acord, el CAR gaudirà de diferents avantatges, com bonificacions en l'Impost sobre Béns Immobles (IBI), en un 50%, o en la llicència d'obres.

El regidor d'Economia i Hisenda de l'Ajuntament de Sant Cugat, Carles Brugarolas, ha destacat "la línia de col·laboració entre ambdós organismes", i el regidor del PSC, Pere Soler ha destacat que el CAR "és un centre d'excel·lència en l'esport i porta el nom de Sant Cugat a arreu del món".

Puigdomènech: "El CAR aporta valor a Sant Cugat"

El tinent d'alcalde de Territori, Medi Ambient i Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Sant Cugat, Joan Puigdomènech, ha assenyalat aquest divendres, 16 de novembre, en l'habitual roda de premsa on l'Ajuntament explica els punts que l'equip de govern portarà a aprovació al ple municipal, que el CAR "és una instal·lació que aporta valor a Sant Cugat i que segueix sent d'interès municipal".

Conveni Ajuntament-CAR

En aquest marc de relacions i suport entre l'Ajuntament de Sant Cugat i el CAR, el 9 de setembre de 2017 renovar el conveni entre l'Ajuntament i el CAR per a la utilització temporal d'espais del centre esportiu per a promoure i desenvolupar activitats esportives de l'Ajuntament i dels clubs esportius de la ciutat. El cost per a la utilització de les instal·lacions és de 360.620,83 euros.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem