El primer equip del Club Handbol Sant Cugat incorpora sis jugadors de la casa

Del segon equip pugen els jugadors Bernat Sanz, Oriol Perecaula i Mikel Ausejo, i del juvenil A, el porter Eric Villalba i els jugadors Didac Pallarés i Pol Navarro

El primer equip del Club Handbol Sant Cugat seguirà apostant fermament pels jugadors de la casa. Fins a 6 jugadors de la casa s'incorporen al sènior A. Del segon equip pugen els jugadors Bernat Sanz, Oriol Perecaula i Mikel Ausejo, i del juvenil A, el porter Eric Villalba i els jugadors Didac Pallarés i Pol Navarro. Tornen al club Theo Laverne, que aquesta temporada ha defensat el juvenil A del FC Barcelona, i Carlos Marín, que torna al sènior A i que és el nou entrenador del sènior C.

4 baixes

4 són els jugadors que no seguiran vinculats al sènior A. Són baixa el porter Gerard Esparza, que ha fitxat pel Sant Martí-Adrianenc de Divisió d'Honor Plata; Matías Galan, que s'incorpora a l'OAR Gràcia Sabadell de Primera Estatal, i Guillem Campo i Adrià Basela, que han marxat amb el tècnic David López Lupus a l'H Sant Vicenç de Primera Estatal.

Continuen 11 jugadors. Són el porter Eloi Gutiérrez i els jugadors Uri Cortés, Arnau Domingo, Alex Ortega, Gerard March Popi, Aleix Vaz, Oriol Vaz, Tomeu López, Alfred March, Adrià León i Bernat Tous.

Xavi Vilella: "L'objectiu és intentar ser ambiciosos"

Xavi Vilella, que la pròxima temporada 2018-2019 substituirà a David López Lupus a la banqueta del CH Sant Cugat, ha assenyalat que l'objectiu "és intentar ser ambiciosos i situar-nos el més amunt possible a la classificació, però tocant de peus a terra". Vilella té 38 anys, és professor i monitor a l'escola la Floresta. Aquesta temporada, 2017-2018, el tècnic de Sabadell ha dirigit l'infantil i el juvenil femení del BM Granollers.

Com a segon entrenador de Xavi Vilella arriba al club Maikel Núñez, que també dirigirà el juvenil A santcugatenc. Aquesta campanya ha fet de segon entrenador a l'H Sant Joan Despí de Primera Estatal.

La pretemporada, el 20 d'agost

La pròxima temporada 2017-2018 de Primera Nacional arribarà el cap de setmana del 22 i 23 de setembre. L'equip iniciarà la pretemporada el dilluns 20 d'agost. Xavi Vilella ja ha tancat dos partits de preparació, contra la UE Sarrià de Primera Estatal i l'H Gavà de Lliga Catalana.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem