Uns 500 jugadors i jugadores en les 26es Jornades d'Handbol Escolar

Hi han participat 45 equips de 9 escoles de Sant Cugat i 4 de Terrassa, i 7 clubs esportius

Uns 500 jugadors i jugadores han participat en les 26es Jornades d'Handbol Escolar, aquest dissabte, 16 de juny, a la Zona Esportiva Municipal de la Floresta. Hi han participat 45 equips de 9 escoles de Sant Cugat i 4 de Terrassa, i 7 clubs esportius. Els tres primers classificats en la categoria benjamí (en minihandbol i 16 equips) han estat: Ramón i Cajal A de Terrassa, Pi d'en Xandri i La Floresta. Els tres millors alevins, també en minihandbol i 16 equips, han estat Egara de Terrassa, L'Olivera Verd i Pi d'En Xandri. En infantil masculí (8 equips), els dos primers classificats han estat l'Egara i el Club Handbol Sant Cugat, i en femení (5 equips), el BM La Roca i el Club Handbol Sant Cugat.

Nicolau: "Veure l'handbol escolar com creix fa goig"

En les 26es Jornades d'Handbol Escolar hi han participat 45 equips de 9 escoles de Sant Cugat i 4 de Terrassa, i 7 clubs esportius. FOTO: Paula Galván

Martí Nicolau, coordinador de l'handbol escolar a Sant Cugat, ha explicat que "fa goig veure 500 jugadors i jugadores d'aquestes edats en una ciutat amb molta tradició d'handbol. Veure l'handbol escolar, que és la base de tot, com creix fa goig. Per primer any he hagut de dir a escoles i clubs que les places estaven plenes".

Aquestes tradicionals 12 hores d'handbol escolar, la festa de cloenda del curs esportiu escolar, les coorganitzen l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET) i el Club Handbol Sant Cugat. Un any més, els jugadors i jugadores i el seu cos tècnic han tingut accés gratuït a la piscina municipal de la Floresta.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem