El sènior A del Futbol Sala Sant Cugat, fidel a la filosofia de creure en el planter

El conjunt vermell-i-negre començarà la pretemporada el dilluns 20 d'agost i ja ha tancat 5 partits de pretemporada

El Futbol Sala Sant Cugat seguirà apostant, una temporada més, pels jugadors formats al planter del club. L'entitat confia en els jugadors del primer equip, del que només serà baixa Guillem Pros Willy. D'altra banda, per qüestions personals, és dubte la continuïtat d'Enric Sánchez.

10 són dels jugadors que segueixen al sènior A. Són els porters Carlos León i Dani Chueca, i els jugadors Josep Puig, Chus Manchado, Òscar Rosell Xaus, Gonzalo Sagnier, Bernat González, Jordi Magrià, Álex Quílez i Víctor Fortea, que torna a l'equip després d'uns mesos d'Erasmus a Bèlgica.

Javi Expósito i Aaron Guirao, al primer equip

El FS Sant Cugat ha recuperat a Javi Expósito (ala-pivot), que aquesta temporada, 2017-2018, l'ha cedit al FS Prosperitat (Divisió d'Honor Catalana) procedent del CE Vacarisses (3a Nacional). D'altra banda, l'entitat treballa en la incorporació de Javi Reyes, un ala que aquesta campanya ha jugat al juvenil A de l'Acció Sant Martí de Nacional. Procedent del conjunt juvenil A del FS Sant Cugat, Aaron Guirao (ala) fa el salt al primer equip. Per la seva banda, els jugadors del sènior B Marc Juncosa i Pau Gutiérrez podrien fer algun entrenament amb el primer equip i entrar en alguna convocatòria al llarg de la temporada.

Per segona temporada consecutiva, Manel Muñoz dirigirà al primer equip, amb Aitor Losada de segon entrenador. Gonzalo Sagnier seguirà exercint les funcions d'entrenador de porters, i Juan López, el delegat.

El 20 d'agost, inici de pretemporada

El conjunt vermell-i-negre començarà la pretemporada el dilluns 20 d'agost i ja ha tancat 5 partits de pretemporada, amb el CE Sant Julià, FS Sant Sadurní i Molins 99 CFS, del grup 2 de 3a Nacional; amb el juvenil A del CE Futsal Mataró de Nacional i el FS Bosco Rocafort, que ha ascendit de 1a Catalana a Divisió d'Honor Catalana.

El FS Sant Cugat torna a San Francisco

El Futbol Sala Sant Cugat torna a San Francisco per jugar un torneig i per oferir diferents clínics, del 22 de juny al 4 de juliol, a Silicon Valley. Es desplacen el president, Jordi Palau, i l'entrenador del primer equip, Manel Muñoz, amb sis jugadors del cadet A i el seu cos tècnic, Marta Colomé i Aitor Losada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem