El 2n Torneig Internacional del Futbol Sala Sant Cugat, un èxit

S'ha jugat del 27 al 29 de desembre als pavellons 2 i 3 de la ZEM Rambla del Celler, a la ZEM La Guinardera i a l'escola Europa

El FS Ripollet, en categoria juvenil masculí; l'AE Les Corts UBAE, en cadet-juvenil femení; el FS Catgas Santa Coloma, en cadet; l'Oxford City Lions Futsal, en infantil; la selecció comarcal del Maresme, en aleví, i la selecció comarcal del Vallès Oriental, en benjamí, han estat els equips campions del segon Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat de futbol sala. Aquest campionat l'ha organitzat el Futbol Sala Sant Cugat, amb la col·laboració de Kaptivasports, del 27 al 29 de desembre, als Pavellons 2 i 3 de la ZEM Rambla del Celler, la ZEM La Guinardera i al pavelló de l'European International School of Barcelona. El torneig s'ha jugat en les categories benjamí (9 equips), aleví (8), infantil (9), cadet (8), juvenil (8) i juvenil femení (3), amb 45 equips i més de mig miler de jugadors i jugadores.

4 clubs estrangers

El Futbol Sala Sant Cugat és l'entitat que ho ha organitzat. FOTO: Artur Ribera

Hi han participat 4 clubs estrangers, el Meg City Futsal, de Los Ángeles (Estats Units), amb un equip infantil; el Futsal Without Borders (San Francisco, Estats Units), amb un juvenil; l'Oxford City Lions Futsal (Anglaterra), amb dos infantils, i el Paris Acasa Futsal (França), amb un benjamí masculí i un juvenil femení.

L'únic representant de l'Estat espanyol ha estat el València FS, amb dos equips cadets. Els clubs catalans que hi han pres part han estat: Catgas Santa Coloma, CFS La Unión Santa Coloma, AE Les Corts UBAE, Club Natació Sabadell, FS Ripollet, CFS Manent Santa Coloma, EFS Jordi Torras, F6 Fernandao Academy, CFS Eixample. AE Montornés FS, Sant Cugat FC i FS Sant Cugat. També hi han participat seleccions comarcals de Catalunya.

Palau: "Hem estat pioners"

El president del Futbol Sala Sant Cugat, Jordi Palau, ha assegurat que "ha estat un èxit esportiu amb 45 equips, 530 jugadors i jugadores i 92 partits. Hem utilitzat tres instal·lacions esportives amb la dificultat logística que això comporta i, per primera vegada, hem pogut fer una categoria femenina, la juvenil". A més, Palau també ha destacat "la iniciativa d'unes ponències amb entrenadors de primer nivell. Hem estat pioners i hem pogut compartir coneixements".

Els jugadors del primer equip de futbol sala del FC Barcelona, Sergio Lozano i Marc Tolrà, han lliurat els premis de les finals de consolació, i Javi Rodríguez, jugador del Catgas Santa Coloma, els de les finals absolutes.

Jornades de formació per entrenadors

Coincidint amb el torneig, el FS Sant Cugat ha organitzat unes jornades formatives adreçades a entrenadors. Han estat els dies 27 i 28 de desembre, a l'escola Europa, amb la participació d'entrenadors de primera línia, com Santi Gea, César Arcones, Marcos Angulo, Enrique Guillen, Robert Caneda i Oscar Alonso.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem