Quatre clubs estrangers en el segon Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat

En aquest torneig de formació que organitza el Futbol Sala Sant Cugat del 27 al 29 de desembre, hi participaran dos clubs americans, un anglès i un francès

El Futbol Sala Sant Cugat, amb la col·laboració de Kaptivasports, organitzarà, del 27 al 29 de desembre, el segon Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat. Hi participaran 4 clubs estrangers, el Meg City Futsal, de Los Ángeles (Estats Units), amb un equip infantil; el Futsal Without Borders (San Francisco, Estats Units), amb un juvenil; l'Oxford City Lions Futsal (Anglaterra), amb un infantil, i el Paris Acasa Futsal (França), amb un benjamí masculí i un juvenil femení.

L'únic representant de l'Estat espanyol serà el València FS, amb dos equips cadets. Els equips catalans que hi prendran part són Catgas Santa Coloma, CFS La Unión Santa Coloma, AE Les Corts UBAE, Club Natació Sabadell, FS Ripollet, CFS Manent Santa Coloma, EFS Jordi Torras, F6 Fernandao Academy, i el FS Sant Cugat. Les seleccions comarcals estaran representades en totes les categories del torneig. El millor jugador de cada categoria s'endurà unes vambes Munich.

Torneig formatiu

El torneig es jugarà en les categories benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil i juvenil femení. En totes les categories hi jugaran 8 equips, menys en juvenil femení, que ho faran 4. El campionat es jugarà de 9 a 18 hores, i el dia 29 al matí hi haurà una masterclass de la marca Munich. Aquesta competició es jugarà als pavellons 2 i 3 de la ZEM Rambla del Celler i també al pavelló de l'European International School of Barcelona, on l'organització hi instal·larà una fan zone.

Jornades de formació per entrenadors

Coincidint amb el torneig, el FS Sant Cugat organitzarà unes jornades formatives adreçades a entrenadors. Seran els dies 27 i 28 de desembre, a l'escola Europa, amb la participació d'entrenadors de primera línia, com Santi Gea, Fabrice Gacougnolle, Xavi Closas, Xavi Passarrius, Oscar Alonso o Jordi Torras.

El FS Sant Cugat, amb ESI

El FS Sant Cugat recollirà roba i material esportiu per a l'ONG Esport Solidari Internacional (ESI), entitat amb què hi col·labora.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem