El Futbol Sala Sant Cugat presenta els 21 equips en la temporada del 40è aniversari

230 jugadors i jugadores desfilaran aquest divendres, 6 d'octubre, a les 20 hores, a la ZEM La Guinardera

El Futbol Sala Sant Cugat presenta els seus 21 equips (230 jugadors i jugadores) aquest divendres, 6 d'octubre, a les 20 hores, a la ZEM La Guinardera. Aquests 21 equips són 3 sèniors masculins, 1 equip de veterans, 1 sènior femení, 4 juvenils, 4 cadets, 3 infantils, 3 alevins, 1 benjamí i 1 prebenjamí. El coordinador esportiu de l'entitat és, per segon any consecutiu, Miguel Sánchez, mentre que Àlex Clarós és el nou responsable esportiu de la categoria prebenjamí, benjamí i aleví.

L'acte comptarà amb la presència de Pere Soler, tinent d'Alcalde d'Ocupació i Polítiques Comarcals de l'Ajuntament de Sant Cugat, i Jordi Palau, president del Futbol Sala Sant Cugat.

En l'últim trimestre d'aquesta temporada 2017-2018, el FS Sant Cugat celebrarà el seu 40è aniversari amb una jornada festiva.

2n Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat de futbol sala

El FS Sant Cugat organitzarà del 27 al 29 de desembre la segona edició del Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat de futbol sala, en categoria masculina i femenina. Ja han confirmat la seva presència clubs d'Estats Units i d'Anglaterra. Una de les moltes novetats del torneig és que hi haurà jornades formatives de futbol sala, amb ponències d'entrenadors i entrenadores catalans de primer nivell.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem