El setè Torneig Special Hockey torna a ser un èxit

En el campionat, que s'ha fet al Junior FC, hi han jugat 13 equips i 140 jugadors i jugadores amb discapacitat intel·lectual

Un total de 13 equips i 140 jugadors i jugadores han participat aquest dissabte, 31 d'octubre, al Junior FC, en la setena edició del Torneig Special Hockey, adreçat a persones amb discapacitat intel·lectual. Marc Barrachina, director del torneig, s'ha mostrat “molt content de la resposta de la gent”.

Dues categories

L'esportivitat, un dels valors dels Special Hockey. FOTO: Lali Puig

El Grup Catalònia, l'entitat organitzadora, ha establert dues categories. En la negra, en la que hi han competit els conjunts de més nivell, hi han jugat el FC Barcelona, l'Atlètic Terrassa HC, l'RC Polo, el Junior FC-Torremar 1 i el Junior FC-Canigó, i en la blava, de menys nivell, ho han fet l'Atlètic Terrassa HC-Heura, l'RC Polo, el FC Barcelona-Paideia, el Catalònia, el Club Egara-Fupar, el Jeroni de Moragas, el Junior FC-Torremar 2 i el Junior FC-Aspasur. En la categoria negra s'ha imposat l'Atlètic Terrassa HC, i en la blava, el Club Egara-Fupar. Els tres primers classificats han rebut una copa i la resta de conjunts, una medalla.

Partit d'exhibició

També hi ha hagut un partit d’exhibició entre jugadores de la selecció espanyola absoluta femenina i la selecció espanyola d'special hockey, que aquest estiu, a Londres, ha guanyat el Campionat d'Europa.

L'acte de lliurement de premis ha comptat amb la presència de Marc Sala, vicepresident de la Federació Espanyola de Hockey; Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, i el Dr. Joaquim Serrahima, director general del Grup Catalònia.

Aquest campionat d'hoquei sobre herba ha comptat amb la col·laboració de l'empresa de material esportiu d'hoquei sobre herba TK.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem