El Valldoreix FC clou la primera volta com a líder en solitari, en plaça d'ascens

Els verd-i-blancs han empatat (1-1) a casa amb el segon classificat, el Sant Ignasi Esportiu, equip amb 8 punts menys que els de Valldoreix a la classificació

El primer equip del Valldoreix FC ha tancat la primera volta a la lliga del grup 11 de Tercera Catalana de futbol, i ho fa com a líder en solitari, en plaça d'ascens directe a Segona Catalana. Ha guanyat 13 partits, n'ha empatat 2 i n'ha perdut 2.

Els verd-i-blancs han empatat (1-1) a casa, al Camp Municipal de Futbol de Vallvidrera, davant el segon classificat, el Sant Ignasi Esportiu, equip amb 8 punts menys que els de Valldoreix a la classificació. La primera part ha estat molt entretinguda i és que ambdós equips han gaudit de moltes ocasions de gol. El primer que ho ha fet ha estat el Valldoreix FC, amb un gol de Marc Alegret després d'una rematada de cap en el minut 25. En el segon temps, els dos conjunts ja no han generat tantes ocasions de gol, tot i que el capità visitant Carlos Rodrigo ha fet l'empat en el minut 38.

José Andrés Vargas: "L'objectiu és l'ascens"

El partit s'ha jugat al Camp Municipal de Futbol de Vallvidrera. FOTO: À. L. P.

L'entrenador del Valldoreix FC, José Andrés Vargas, ha explicat que l'empat ha estat "un resultat just" i que l'objectiu que es marca l'equip "és l'ascens. Sabem que serà difícil perquè hi ha sis o set equips que també estaran lluitant per ascendir de categoria". El balanç que en fa del seu equip en aquesta primera volta és molt positiu: "Hem fet 41 punts i, des de la primera jornada de lliga, i ja en portem 17, anem líders. No és fàcil, estic molt content".

A casa, amb la UDA Gramenet

En la primera jornada de la segona volta, el Valldoreix FC A tornarà a jugar a casa, i ho farà contra el tercer classificat, la UDA Gramenet, que té 32 punts, 9 punts menys que els valldoreixencs. L'enfrontament es jugarà el diumenge 21 de gener, a les 12 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem