Un club petit que fa coses grans

El primer equip del Valldoreix Futbol Club lidera en solitari el grup 11è de 3a Catalana, en zona d’ascens a 2a Catalana

Només falta una jornada perquè acabi la primera volta al campionat i els de Jose Andrés Vargas li treuen 8 punts al segon classificat, el Sant Ignasi. Quan a l’agost els vaig veure jugar al Torneig de Futbol del Centenari del Junior FC, que van acabar guanyant, tot i ser en plena pretemporada, vaig observar un equip que podia lluitar per l’ascens. I així serà. I me n’alegro, de veritat. Un equip jove i amb un bon entrenador a la banqueta. Quina millor manera de seguir aprenent!

Es tracta d’un club jove, fundat el 2010, que malgrat que és una entitat de Sant Cugat, ha d’entrenar i competir al camp municipal de futbol de Vallvidrera, pagant el lloguer del camp, cosa que representa la despesa majoritària del pressupost d’un club humil, treballador i emprenedor. No ho han tingut mai fàcil, però els verd-i-blancs mai es rendeixen. Al contrari, cada dia és un nou repte per a ells. Cada temporada neix un nou projecte esportiu. Aquesta temporada 2017-2018, el Valldoreix FC ha absorbit l’Escola de Futbol Vallvidrera i passa a tenir 10 equips i 200 jugadors. Una mostra més de la seva aposta pel futbol base, de voler seguir creixent. En l’actualitat, el Valldoreix FC també té nens de Barcelona, per la seva proximitat, però és un club de Sant Cugat. Ells mateixos així ho afirmen.

Però el club que presideix magníficament Jorge González no en té prou amb el futbol. En els últims anys té un equip sènior de bàsquet que competeix als Jocs Esportius Escolars. I fins i tot, podria tenir un nou equip de futbol sala. Desitjo que pugeu a 2a Catalana i que seguiu amb aquesta il·lusió que impregneu!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem