El Voleibol Sant Cugat jugarà per acabar entre el cinquè i el dotzè lloc a l'estatal

L'equip infantil A del DSV CV Sant Cugat s'enfronta al Tomares Aljarafe XXI de Sevilla, aquest divendres, a les 19 hores, al Pavelló 3

L'equip infantil A del DSV Club Voleibol Sant Cugat jugarà aquest divendres, 20 de maig, a les 19 hores, davant el Tomares Aljarafe XXI de Sevilla, el segon partit del grup 3 de la segona fase del 13è Campionat d'Espanya Infantil Femení de Clubs. Una victòria de les santcugatenques les faria jugar pel 5è al 8è lloc final, i una derrota pel 9è al 12è lloc.

Després de classificar-se en la segona posició en el grup A de la primera fase, el DSV CV Sant Cugat està jugant en el grup 3 de la segona fase. Aquest dijous, 19 de maig, ha perdut (3-0) amb l'IBSA de les Illes Canàries i no podrà jugar les semifinals de l'estatal.

Ortiz: "Estic molt content amb l'equip"

Eros Ortiz s'ha mostrat "molt content" de les seves jugadores FOTO: Artur Ribera

Després del partit, en declaracions al TOT Sant Cugat, l'entrenador de l'infantil A del DSV CV Sant Cugat, Eros Ortiz, ha assenyalat que "l'equip ha anat de menys a més. En el tercer set hem plantat cara al rival i, fins i tot, hem anat per davant en el marcador. El 3-0 final no reflecteix el que s'ha vist a la pista. Ortiz s'ha mostrat "molt content per l'equip. És un equip molt jove, de formació. Hem de seguir treballant i millorant, guanyant experiències i treure conclusions positives".

En la primera fase (grup A), el DSV CV Sant Cugat s'ha imposat (2-0) a Nuestra Señora de La Luz (Càceres) i a l'Aludimar Cabezo de Torres (Múrcia), per 2 sets a 1, mentre que ha perdut (2-1) amb el Colegio San Ignacio d'Astúries. La classificació final d'aquesta primera fase ha estat la següent: Colegio San Ignacio (6 punts), DSV CV Sant Cugat (5 punts), Nuestra Señora de La Luz (4 punts) i Aludimar Cabezo de Torres (3 punts).

Les 13 protagonistes

L'equip infantil A del DSV CV Sant Cugat celebrant un dels punts. FOTO: Artur Ribera

Aquest és el primer Campionat d'Espanya de Clubs per les 13 jugadores del DSV CV Sant Cugat en el seu primer (6 jugadores) o segon any (7 jugadores) com a jugadores federades. L'equip infantil A del DSV CV Sant Cugat està integrat per les següents 12 jugadores (6 de primer any i 6 de segon any). Són Ariadna Priante, Cristina Álvarez, Paula Serra, Sofia Lozano, Anna de Noé, Laura Sancho, Ana Sancho, Abril Casajoana, Alice Ripoll, Sunna Roig, Carla Mas, Mònica Argemí i Elia Rodríguez. El primer entrenador és Eros Ortiz i el segon, Andrés Sancho.

Els sis caps de sèrie

Els sis equips caps de sèrie del torneig estatal són DSV CV Sant Cugat, CV Ribeira Sacra (Galícia), IBSA (Las Palmas), Salesianos CV Elche (Alacant), RGC Covadonga (Astúries) i CV Construcciones M. Galindo (Illes Balears). Tots els partits d'aquest estatal, que compta amb la col·laboració de la Federació Catalana de Voleibol i l'Ajuntament de Sant Cugat, es poden veure en directe per streaming. En la pàgina web oficial del campionat també es podran seguir els resultats on-line. A banda del DSV CV Sant Cugat, actual campió de Catalunya, també hi juguen dos clubs catalans més, el CVB Barça i el CV Esplugues.

La final, diumenge a les 12 hores, al Pavelló 3

El DSV Club Voleibol Sant Cugat està organitzant des del dimecres 18 al diumenge 22 de maig la tretzena edició del Campionat d'Espanya Infantil Femení de Clubs, als pavellons 1 i 3 de la ZEM Rambla del Celler. Hi participen un total de 24 clubs de tot l'Estat espanyol. La final es jugarà el diumenge, a les 12 hores, al Pavelló 3, mentre que el partit pel tercer i quart lloc es jugarà a les 10 hores. Aquesta és la segona vegada que el CV Sant Cugat organitza un estatal infantil, després de fer-ho l'any 2013, on les santcugatenques van ser subcampiones.

Diumenge, després de la final, la Federació Espanyola de Voleibol lliurarà al sénior A del DSV CV Sant Cugat el trofeu que les acredita com a subcampiones de Superlliga 2 d'aquesta temporada 2015-2016.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem