Els resultats esportius del cap de setmana

El Sant Cugat Esport FC està a un pas de l'ascens i el Junior FC femení d'hoquei sobre herba s'ha classificat per a la Final a 4 de la Divisió d'Honor

Després de derrotar el CE Olímpic Can Fatjó de Rubí, el primer equip del Sant Cugat Esport FC depèn d'ell mateix per assegurar-se matemàticament la pròxima jornada de lliga (falten 3 jornades) l'ascens a Primera Catalana de futbol.

El Junior FC femení, a la final a 4

El primer equip femení d'hoquei sobre herba del Junior FC ha superat els quarts de final del play-off pelt títol de Divisió d'Honor i jugarà la final a 4. Qui no s'ha pogut classificar ha estat el Junior FC masculí.

L'Olímpyc es juga la permanència

La derrota (5-0) de l'Olimpyc Floresta FS a la pista del FS Salou, rival directe per evitar el descens a 3a Nacional, fa que els de Xaloc Rion hagin de guanyar l'AEJ Riera de Cornellà per assegurar-se la categoria, el pròxim dissabte, 14 de maig, al pavelló de la Floresta.

Quatre equips a la promoció de descens

Quatre equips de bàsquet hauran de jugar la promoció per evitar el descens de categoria. El senior A masculí del Qbasket Sant Cugat ha finalitzat la lliga de Primera Catalana en la 12a plaça de 16 equips. També el primer equip femení del Qbasket (11è de 16 equips) haurà de lluitar per no perdre la categoria de Segona Catalana, com així també ho haurà de fer la UE Sant Cugat B (10è de 16 equips). El sénior A femení de la UE Sant Cugat ha finalitzat la Primera Catalana en l'11è lloc de 16 conjunts i també haurà de jugar la promoció de descens.

L'Handbol i la UE Sant Cugat acaben la lliga

D'altra banda, han finalitzat la lliga el Club handbol Sant Cugat i la UE Sant Cugat masculí de bàsquet. El CH Sant Cugat ha acabat 8è de 16 equips al grup D de la Primera Estatal, i la UE Sant Cugat, també 8è de 16 conjunts al grup 2 de Copa Catalunya.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem