Iñaki Òrsola deixa la presidència de la secció d'hoquei sobre herba del Junior FC

Ho ha fet públic divendres a la nit en la presentació dels 43 equips i més de mig miler de jugadors i jugadores

La secció d'hoquei sobre herba del Junior FC ha presentat aquest divendres, 16 d'octubre, a la nit, els seus 43 equips i el més de mig miler (530) de jugadors i jugadores. Una nova temporada, la 2015-2016, on la secció presenta una nova comissió i diferents canvis en l'estructura tècnica.

Mireu les millors fotografies de la presentació.

Iñaki Òrsola ja no és president de la secció

Joan Vidal, que continua sent l'entrenador del primer equip femení, és el nou i màxim responsable tècnic de la secció. FOTO: Aïda Sotelo

Després de cinc temporades al capdavant de la secció, Iñaki Òrsola deixa de ser el president d'aquesta secció i, pròximament, es decidirà qui és el nou líder. En els parlaments, Òrsola ha explicat que “el d'avui és el meu últim acte com a president. És el moment de donar pas a nova gent. Marxo content d'haver aconseguit pujar un esglaó que buscàvem per a la secció i creiem que el nou projecte esportiu i la nova comissió no en pujaran un, sinó dos”. Rafa Espín, vicepresident del Junior FC, ha lliurat una placa d'agraïment i reconeixement a Iñaki Òrsola.

Entren Vidal, Matalonga i Abad

 Roger Matalonga i Pau Abad, en els parlaments. FOTO: Aïda Sotelo

Els canvis que ha sofert l'equip tècnic han estat la incorporació de Joan Vidal, un home de club, com a nou i màxim responsable tècnic de la secció (segueix sent l'entrenador del primer equip femení: Roger Matalonga, director de l'escola, i Pau Abad, coordinador de l'escola. Qui no segueix aquesta campanya és Nicky Wein, que era director tècnic.

Vidal: “Volem que el Junior FC tingui una senya d'identitat pròpia”

En els parlaments Joan Vidal ha assegurat que “des de l'àrea tècnica treballarem fort i molt dur, sobretot perquè el nivell tècnic de la secció creixi. Volem implementar una metodologia de treball comú per tota la secció i uns principis de joc que ens identifiquin. Que el Junior FC acabi tenint una senya d'identitat pròpia. Tenim les persones adequades i preparades per fer-ho”.

Roger Matalonga ha detallat també que “aquesta és la primera temporada de Pau Abad i meva i l'afrontem amb molta il·lusió. Volem fer bé les coses”.

Paz Codina i Àlex Gil, els presentadors

En la presentació, que s'ha fet al Junior FC, i que han presentat Paz Codina i Àlex Gil, jugadors dels primers equips del Junior FC, s'han presentat els 35 equips de base, de benjamí a juvenil, i els 8 en categoria sènior. Aquests són 4 masculins (1 a Divisió d'Honor A, 1 a Primera Divisió i 2 a Segona Divisió) i 4 femenins (1 a Divisió d'Honor A, 2 a Segona Divisió i les Qgates, un equip integrat per mares). En la secció hi ha 22 equips masculins i 13 de femenins.

Rafael Espino, vicepresident del Junior FC, ha recordat en els parlaments que “l'Esperit Junior FC significa esforç, compromís i respecte. L'hoquei sobre herba és el màxim exponent del club”.

L'estatal cadet es jugarà al Junior FC

El Junior FC acollirà, del 2 al 5 de juny, l'11è Campionat d'Espanya de Clubs Cadet Masculí i el 12è Campionat d'Espanya de Clubs Cadet Femení. A finals de juny també organitzarà la quarta edició del seu torneig internacional.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem