L'atleta Jaël Bestué, subcampiona del món juvenil dels 200 metres

L'atleta santcugatenca del Club Muntanyenc Sant Cugat ha fet una marca de 23.61

L'atleta de Sant Cugat, Jaël Bestué, de tan sols 16 anys, és la nova subcampiona del món juvenil en la prova dels 200 metres, amb un temps de 23.61, que significa un nou rècord d'Espanya de la santcugatenca. Bestué ha estat segona en la final del 10è Campionat del Món Juvenil, que del 12 al 16 de juliol s'ha fet a Nairobi (Kènia). A l'atleta del Club Muntanyenc Sant Cugat, que ha competit com a integrant de la selecció espanyola juvenil, només l'ha superat l'alemanya Talea Prepens, amb una marca de 23.51.

Jaël Bestué, juvenil de segon any, ha afirmat, en declaracions al TOT Sant Cugat, que "estic molt contenta que l'esforç que he fet durant aquesta temporada hagi donat aquest resultat. Ha estat una gran experiència. He de seguir continuar treballant per continuar aconseguint resultats com aquest".

González: "A Tokio 2020 seria una atleta forjada a Sant Cugat"

Manel González, director tècnic esportiu de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, ha assenyalat al TOT Sant Cugat que "aquest èxit de la Jaël és el fruit de molts anys de treball de la secció. Quan era molt petita ja sabíem que podria destacar, i encara pot arribar molt més lluny. Aquest resultat és gràcies al seu esforç, dedicació i al treball del dia a dia". González, que està convençut que Bestué pot ser olímpica a Tokio 2020, assegura que "seria una atleta forjada a Sant Cugat. Va començar a l'escola Joan Maragall (la va descobrir Oswaldo Romero) i després s'ha format al Club Muntanyenc Sant Cugat".

Diéguez: "És una futura atleta olímpica d'alt nivell"

Ricardo Diéguez, que des de fa quatre temporades és l'entrenador de Jaël Bestué, ha explicat al TOT Sant Cugat que Bestué "ha fet una temporada excepcional" i que "és una futura atleta olímpica d'alt nivell". Diéguez també ha destacat que l'atleta "és una noia excepcional dins i fora de la pista".

Temporada espectacular

Aquesta temporada 2016-2017, Bestué ha guanyat els campionats de Catalunya i Espanya Juvenil en les proves de 100 metres (també rècord d'Espanya) i 200 metres, i també ha estat subcampiona estatal absoluta en pista coberta, en els 200 metres.

Aquesta campanya ha estat la primera que està becada al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, on també ha finalitzat, amb nota, el primer curs de batxillerat.

Ara, a l'europeu júnior

Després de competir en l'IAAF World U16 Championships, ja és a Itàlia per participar, també amb la selecció espanyola, en el Campionat d'Europa Júnior, on el pròxim dissabte, 22 de juliol, competirà en la prova de relleus 4X100 metres. Aquesta serà l'última competició de Bestué d'aquesta temporada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem