Jaël Bestué, Marc Tomey i Eloi Santafé fan podi en l'estatal juvenil d'atletisme

L'Atleta del Club Muntanyenc Sant Cugat, Jaël Bestué, ha guanyat l'estatal en els 200 metres i ha fet rècord d'Espanya

Tres atletes de Sant Cugat han pujat al podi en el 66è Campionat d'Espanya Juvenil a l'Aire Lliure, que s'ha fet a Getafe (Madrid), aquest cap de setmana del 24 i 25 de juny. Jaël Bestué ha guanyat l'estatal en la prova dels 200 metres. L'Atleta del Club Muntanyenc Sant Cugat, de 16 anys, ha fet rècord d'Espanya, amb un temps de 23 segons i 71 dècimes. Marc Tomey (Joventut Atlètica Sabadell) ha estat campió en salt de perxa, amb un salt de 4 metres i 72 centímetres. Finalment, Eloi Santafé (Joventut Atlètica Sabadell) ha estat tercer en la prova de decathlon amb un total de 6.217 punts.

5 podis en el català cadet

Marc Tomey, al centre de la imatge, ha estat campió d'Espanya Juvenil en salt de perxa. FOTO: Felix Tomey

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat ha aconseguit 5 podis en el Campionat de Catalunya Cadet a l'Aire Lliure, que s'ha fet aquest diumenge, 25 de juny, a Santa Coloma de Gramenet. Nerea Pérez ha guanyat en salt de perxa, amb un salt de 3 metres i 30 centímetres; Marc Sala ha estat segon en triple salt (12.95); Alejandro Acedo ha acabat segon en els 5.000 metres Marxa (26.33.60); Noa Rodríguez, tercera en els 3.000 metres Marxa (16.28.49), i Queralt González, tercera en els 1.000 metres (3.06.25).

En aquest Campionat de Catalunya Cadet a l'Aire Lliure, el Club Muntanyenc Sant Cugat ha finalitzat en la 6a posició d'entre un total de 57 clubs.