La Penya Madridista de Sant Cugat vol captar nous socis

L'entitat organitza una paella aquest diumenge, 6 de desembre, al seu local social, a la plaça d'En Coll

Amb l'objectiu de promocionar l'entitat i captar nous socis, la Penya Madridista de Sant Cugat organitza aquest diumenge, 6 de desembre, una paella al seu local social, a la plaça d'En Coll. El dinar començarà a les 14.30 hores i, a banda de l'assistència de socis de l'entitat, també hi seran presents representants de les penyes Peña Madridista Esplugues, Peña Madridista El Prat, Peña Madridista La Quinta del Buitre, de Terrassa, i Peña La Octava, també de Terrassa. Aquestes dues últimes penyes coneixeran, per primera vegada, la Penya Madridista de Sant Cugat.

 

Tots aquells i aquelles simpatitzants del Real Madrid a Sant Cugat poden assistir al dinar, que té un preu de 10 euros.

 

La Penya Madridista de Sant Cugat ofereix una quota gratuïta de dos mesos (desembre i gener) a totes aquelles persones que es vulguin fer socis de l'entitat.

Trobada amb altres penyes de Sant Cugat

De cara a la primavera o l'estiu del 2016, la Penya Madridista de Sant Cugat, que en l'actualitat compta amb 63 socis, voldria organitzar alguna activitat de germanor amb les altres tres penyes de la ciutat: Penya Blaugrana Sant Cugat, Pericos de Sant Cugat i Penya Athletic Club Bilbo Ondokoak.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem