La pluja obliga a jugar diumenge a la tarda les finals del Super Gran Slam

Les finals del Super Gran Slam Salerm Cosmètics de pàdel es jugaran, a partir de les 16.30 hores, al Club Esportiu Valldoreix

La pluja d'aquest dissabte, 1 d'abril, ha obligat a l'organització del Super Gran Slam Salerm Cosmètics de pàdel, que es juga des del dilluns 26 de març al Club Esportiu Valldoreix, a fer canvis en els horaris de joc. Les semifinals de les diferents categories, que s'havien de fer dissabte a la tarda, es faran diumenge al matí, i les finals que s'havien de jugar diumenge al matí, es disputaran diumenge a la tarda.

Les finals, diumenge a la tarda

Les semifinals de 1a Categoria Masculina i Femenina començaran a les 10 hores. Les semifinals masculines les jugaran Enric Sanmartí-Gerard Company (caps de sèrie número 2 del torneig) contra Marc Quílez-Adrià Mercadal (4), i Toni Bueno-Javier Escalante (6), davant Ruben Rivera-Eduard Bainad (1). Per la seva banda, les semifinals femenines enfrontaran Cristina Gomis-Núria Rovira (2) amb Eva Gayoso-Nicole Traviesa (4), i Paula Eyheraguibel-Aranzazu Osoro (3) amb Núria Rivas-Noelia Márquez (1). La final femenina es jugarà a les 16.30 hores i, acontinuació, la masculina. Les finals de la resta de categories del torneig es jugaran la tarda de diumenge, a partir de les 15 hores.

El millor pàdel català

En aquesta segona edició consecutiva del Super Gran Slam Salerm Cosmètics de pàdel del Club Esportiu Valldoreix hi estan participant els i les millors palistes catalans i alguns jugadors i jugadores del World Padel Tour (WPT). Aquest campionat de primer nivell és una de les activitats que s'emmarca dins de la celebració del 50è aniversari d'aquesta entitat, que presentarà pròximament.

228 parelles participants

Hi participen un total de 228 parelles (23 parelles més que el 2016), que estan repartides en 1a, 2a, 3a i 4a, 5a i 6a Masculina i 1a i 2a Femenina. Els 4 primers classificats i classificades de 1a Categoria es repartiran 4.500 euros en premis en metàl·lic. Així, en la categoria masculina, la parella campiona s'endurà 1.200 euros, i els subcampions, 700. Per la seva banda, els semifinalistes guanyaran 400 euros. En la categoria femenina, les campiones guanyaran 850 euros, i les finalistes, 450 euros. Les semifinalistes s'enduran 250 euros. El director del torneig és Siscu Violeta i el jutge-àrbitre, Toni Duch.

1 dels 4 Gran Slam de Catalunya

Aquest és 1 dels 4 Super Gran Slam de Catalunya. El primer serà el del CE Valldoreix i els altres tres es jugaran al Maresme Pàdel Club (del 28 de maig al 4 de juny), Sant Just Pàdel Club (de l'11 al 18 de juny), i CT Vic (del 24 de setembre a l'1 d'octubre). Després dels Campionats de Catalunya, els Super Gran Slam són les competicions més importants que convoca la Federació Catalana de Pàdel, en el Circuit Català de Pàdel. Abans d'organitzar aquests 2 Super Gran Slam, el Club Esportiu Valldoreix va convocar 5 edicions seguides de Gran Slam.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem