El Super Gran Slam de Valldoreix fa rècord històric de participants

Amb 204 parelles, bat el rècord de palistes de totes les proves del Circuit Català que organitza la Federació Catalana de Pàdel

El Super Gran Slam que es juga des del dilluns 11 fins al diumenge 17 d'abril, al Club Esportiu Valldoreix, ha aconseguit, amb 204 parelles, el rècord de participants de totes les proves del Circuit Català que organitza la Federació Catalana de Pàdel.

Les finals de Primera Categoria de la primera de les tres proves Super Gran Slam d'aquest 2016 es jugaran diumenge al matí. A les 10 hores començarà la femenina i quan acabi, es jugarà la final masculina, no abans de les 12 hores. Els palistes de Primera Categoria Masculina i Femenina han iniciat la competició aquest dijous, 14 d'abril.

Dissabte al matí es jugaran els quarts de final, i a la tarda, les semifinals. De dilluns a divendres, els partits es jugaran a partir de les 19 hores.

4.500 euros en premis en metàl·lic

El Trofeu Salerm Cosmètics repartirà 4.500 euros en premis en metàl·lic pels millors jugadors i jugadores de la 1a Categoria. La parella campiona s'embutxacarà 1.200 euros, i la femenina, 850 euros. L'organització estableix les següents categories: 1a, 2a, 3a i 4a Masculina i 1a i 2a Femenina. El director del torneig és Albert Riba, i el jutge-àrbitre, Toni Duch.

El Club Esportiu Valldoreix organitza, per primera vegada, una prova del Super Gran Slam de pàdel. Fins ara, el CE Valldoreix havia acollit cinc edicions consecutives de Gran Slams. El club serà l'escenari de la primera de les tres proves, ja que les altres dues es faran al Sant Just Pàdel Club (del 13 al 19 de juny) i al CT Vic (del 26 de setembre al 2 d'octubre).

La presentació d'aquest campionat de pàdel de primer nivell es va fer el 5 d'abril, a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem