El Super Gran Slam, primer acte del 50è aniversari del Club Esportiu Valldoreix

La tercera edició del Super Gran Slam Salerm Cosmètics de pàdel, del 26 de març al 2 d'abril

El Club Esportiu Valldoreix organitza, del 26 de març al 2 d'abril, la tercera edició consecutiva del Super Gran Slam Salerm Cosmètics de pàdel. Aquesta és una de les activitats que s'emmarca dins de la celebració del 50è aniversari d'aquesta entitat. Aquest és un dels quatre Super Gran Slam de Catalunya. El primer serà el del CE Valldoreix i els altres tres es jugaran al Maresme Pàdel Club (del 28 de maig al 4 de juny), Sant Just Pàdel Club (de l'11 al 18 de juny), i CT Vic (del 24 de setembre a l'1 d'octubre). En aquest campionat hi prendran part els i les millors palistes catalans i alguns jugadors i jugadores del World Padel Tour (WPT).

Les inscripcions es tanquen divendres

Les inscripcions, que tenen un cost de 25 euros, ja es poden formalitzar fins al divendres 24 de març, a les 10 hores, i els participants rebran un welcome pack complet amb una samarreta tècnica commemorativa del torneig. També hi haurà un village. Abans d'organitzar aquests tres Super Gran Slam, el CE Valldoreix va convocar quatre edicions seguides de Gran Slam.

Les categories

Les categories que estableix l'organització són 1a, 2a, 3a i 4a Masculina i 1a, 2a, 3a i 4a Femenina. Els 4 primers classificats i classificades de 1a Categoria es repartiran 4.500 euros en premis en metàl·lic. Així, en la categoria masculina, la parella campiona s'endurà 1.200 euros, i els subcampions, 700. Per la seva banda, els semifinalistes guanyaran 400 euros. En la categoria femenina, les campiones guanyaran 850 euros, i les finalistes, 450 euros. Les semifinalistes s'enduran 250 euros. En l'última edició, el campionat del CE Valldoreix va fer, llavors, rècord de parelles en un Super Gran Slam. El director del torneig és Siscu Violeta i el jutge-àrbitre, Toni Duch.

Pere Hernández: "Tinc admiració i respecte pel CE Valldoreix"

Pere Hernández, president de la Federació Catalana de Pàdel, ha volgut, abans de tot, felicitar el Club Esportiu Valldoreix pels seus primers 50 anys d'història. "Al costat del CE Valldoreix nosaltres som una entitat jove. La federació catalana va néixer l'any 2004. Felicito al CE Valldoreix. Tinc admiració i respecte per un club tan emblemàtic com el CE Valldoreix". Respecte el Super Gran Slam, Hernández ha assenyalat que "després dels Campionats de Catalunya, els Super Gran Slam són les competicions més importants que convoca la Federació Catalana de Pàdel. El Circuit Català de Pàdel és el millor que es fa a Espanya i no sé si el millor del món".

Roger Badia: "Tenim la mateixa il·lusió de sempre"

Roger Badia, director esportiu del Club Esportiu Valldoreix, ha explicat que "afrontem aquesta nova edició del torneig amb la mateixa il·lusió de sempre, amb l'objectiu de fer-ho el millor possible i d'oferir un torneig de qualitat".

La presentació, a l'EMD de Valldoreix

La presentació del tercer Super Gran Slam Salerm Cosmètics de pàdel s'ha fet aquest dilluns, 20 de març, al migdia, a la Sala de Plens de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix. L'acte ha estat presidit per Josep Puig, president de l'EMD de Valldoreix; Pere Hernández, president de la Federació Catalana de Pàdel; Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix; Roger Badia, gerent de l'empresa Barcelona Total Tennis, i els jugadors Paula Eyheraguibel i Ricky Martínez. També ha estat present a l'acte Raquel Martínez, en representació de l'empresa Salerm Cosmètics, patrocinador principal del torneig.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem