El Club Esportiu Valldoreix acull, per primera vegada, un Super Gran Slam de pàdel

És una de les tres úniques proves Super Gran Slam que convoca la Federació Catalana de Pàdel i es jugarà de l'11 al 17 d'abril, amb 4.500 euros de premis en metàl·lic

El Club Esportiu Valldoreix organitzarà, per primera vegada, de l'11 al 17 d'abril, una de les tres úniques proves Super Gran Slam de la Federació Catalana de Pàdel. Fins ara, el CE Valldoreix havia acollit cinc edicions consecutives de Gran Slams. El club serà l'escenari de la primera de les tres proves ja que les altres dues es faran al Sant Just Pàdel Club (del 13 al 19 de juny) i al CT Vic (del 26 de setembre al 2 d'octubre).

El Trofeu Salerm Cosmètics repartirà 4.500 euros en premis en metàl·lic pels millors jugadors i jugadores de la 1a Categoria. La parella campiona s'embutxacarà 1.200 euros, i la femenina, 850 euros.

L'organització estableix les següents categories: 1a, 2a, 3a i 4a Masculina i 1a i 2a Femenina. El director del torneig és Albert Riba, i el jutge-àrbitre, Toni Duch.

Les inscripcions fins al 8 d'abril

Les inscripcions es poden formalitzar, fins al divendres 8 d'abril, a les 10 hores, al web de la Federació Catalana de Pàdel. La inscripció té un cost de 25 euros per jugador, que inclou un welcome pack amb diferents productes dels patrocinadors i col·laboradors del torneig, com una samarreta tèrmica.

La final femenina es jugarà el diumenge 17 d'abril, a les 10 hores, i la final masculina es disputarà després, no abans de les 12 hores. Dissabte al matí es jugaran els quarts de final, i a la tarda, les semifinals. De dilluns a divendres, els partits es jugaran a partir de les 19 hores. Els palistes de 1a Categoria Masculina i Femenina iniciaran la competició el dijous 14 d'abril.

El torneig, presentat

La presentació d'aquest campionat de pàdel de primer nivell s'ha celebrat aquest dimarts, 5 d'abril, a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix, amb la presència d'Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Javier Casadesús, gerent de la Federació Catalana de Pàdel; Raquel Martínez, representant de l'empresa patrocinadora Salerm Cosmètics; Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix, i els jugadors del CE Valldoreix, Paula Eyheraguibel (directora tècnica de la secció de pàdel) i Ricky Martínez (entrenador).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem