S'obren les inscripcions del Torneig Super Gran Slam Trofeu Salerm Cosmètics de pàdel

Les categories que estableix l'organització són 1a, 2a, 3a i 4a Masculina i 1a, 2a, 3a i 4a Femenina

Ja s'han obert les inscripcions per participar en el 7è Torneig Super Gran Slam Trofeu Salerm Cosmètics de pàdel, que es jugarà al Club Esportiu Valldoreix, del 26 de març al 2 d'abril. Les inscripcions, que tenen un cost de 25 euros, ja es poden formalitzar fins al divendres 24 de març, a les 10 hores, i els participants rebran un welcome pack complet amb una samarreta tècnica commemorativa del torneig. També hi haurà un village. Aquest torneig, el segon Super Gran Slam que organitza l'entitat, és un dels més prestigiosos del Circuit Català de la Federació Catalana de Pàdel.

Una prova per a tothom

Les categories que estableix l'organització són 1a, 2a, 3a i 4a Masculina i 1a, 2a, 3a i 4a Femenina. Els 4 primers classificats i classificades de 1a Categoria es repartiran 4.500 euros en metàl·lic. Així, en la categoria masculina, la parella campiona s'endurà 1.200 euros, i els subcampions, 700. Per la seva banda, els semifinalistes guanyaran 400 euros. En la categoria femenina, les campiones guanyaran 850 euros, i les finalistes, 450 euros. Les semifinalistes s'enduran 250 euros. En l'última edició, el campionat del CE Valldoreix va fer rècord de parelles amb un Super Gran Slam.

Badia: "Tenim la mateixa il·lusió de sempre"

El director del torneig és Siscu Violeta i el jutge-àrbitre, Toni Duch. Roger Badia, director esportiu del Club Esportiu Valldoreix, ha explicat que "afrontem aquesta nova edició del torneig amb la mateixa il·lusió de sempre, conscients que als jugadors i jugadores els agrada venir a jugar al CE Valldoreix, on s'hi senten molt còmodes, i amb un molt bon welcome pack".

Un dels 4 Super Gran Slam de Catalunya

A Catalunya només es juguen 4 Super Gran Slam. El primer serà el del CE Valldoreix i els altres tres es jugaran al Maresme Pàdel Club (del 28 de maig al 4 de juny), Sant Just Pàdel Club (de l'11 al 18 de juny), i CT Vic (del 24 de setembre a l'1 d'octubre).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem