El Super Gran Slam Salerm Cosmètics de pàdel arriba al seu final

Hi estan participant 228 parelles

Les finals de la segona edició consecutiva del Super Gran Slam Salerm Cosmètics de pàdel, que va començar el dilluns 26 de març al Club Esportiu Valldoreix, es jugaran aquest diumenge, 2 d'abril, al matí. La final de 1a Categoria Femenina començarà a les 10.30 hores, i a continuació, la de la 1a Categoria Masculina. En aquest campionat hi prenen part els i les millors palistes catalans i alguns jugadors i jugadores del World Padel Tour (WPT). Aquesta és una de les activitats que s'emmarca dins de la celebració del 50è aniversari d'aquesta entitat, que presentarà pròximament.

228 parelles participants

Hi participen un total de 228 parelles (23 parelles més que el 2016), que estan repartides en 1a, 2a, 3a i 4a, 5a i 6a Masculina i 1a i 2a Femenina. Els 4 primers classificats i classificades de 1a Categoria es repartiran 4.500 euros en premis en metàl·lic. Així, en la categoria masculina, la parella campiona s'endurà 1.200 euros, i els subcampions, 700. Per la seva banda, els semifinalistes guanyaran 400 euros. En la categoria femenina, les campiones guanyaran 850 euros, i les finalistes, 450 euros. Les semifinalistes s'enduran 250 euros. El director del torneig és Siscu Violeta i el jutge-àrbitre, Toni Duch.

1 dels 4 Gran Slam de Catalunya

Aquest és 1 dels 4 Super Gran Slam de Catalunya. El primer serà el del CE Valldoreix i els altres tres es jugaran al Maresme Pàdel Club (del 28 de maig al 4 de juny), Sant Just Pàdel Club (de l'11 al 18 de juny), i CT Vic (del 24 de setembre a l'1 d'octubre). Després dels Campionats de Catalunya, els Super Gran Slam són les competicions més importants que convoca la Federació Catalana de Pàdel, en el Circuit Català de Pàdel.

Abans d'organitzar aquests 2 Super Gran Slam, el Club Esportiu Valldoreix va convocar 5 edicions seguides de Gran Slam.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem