Marisa Oliva: “Fan falta més instal·lacions esportives municipals”

La fins fa poques setmanes directiva del CFU Mira-sol Baco assegura que l’Ajuntament de Sant Cugat no ha invertit “tant com diu en inversions en equipaments esportius”

Marisa Oliva, fins fa unes setmanes secretària i directiva del Club de Futbol Unión Mira-sol Baco, té molt clar quines són les necessitats de l’esport santcugatenc. “Fan falta més instal·lacions esportives municipals. Això no és nou, és una reivindicació històrica. És una realitat que ja fa molts anys que reclamem els clubs esportius de Sant Cugat. Hi ha molts nens i nenes que volen fer esport al municipi però com que no hi ha prous equipaments esportius n’hi ha molts que es queden fora. A més, falten equipaments perquè els equips puguin entrenar”.

Oliva, 47 anys, també afirma que l’Ajuntament de Sant Cugat no ha invertit “tant com diu en inversions en equipaments esportius” i que les instal·lacions que hi ha “haurien d’estar més ben condicionades”. Oliva també creu que des de l’Ajuntament “s’està potenciant esports minoritaris, que em sembla molt bé, però n’ha deixat de banda uns altres”.

De l’esport de la ciutat, Marisa Oliva en destaca que “els nens i nenes poden triar l’esport que més els agrada perquè hi ha molts esports i molt diferents. Sant Cugat és una ciutat esportiva que ho té tot”.

Aquesta informació està extreta del reportatge "Sant Cugat, una ciutat per fer esport", que va publicar el DIARI de Sant Cugat el 30 d'abril. El TOT Sant Cugat ja ha editat diferents peces d'aquest reportatge i ho seguirà fent en els pròxims dies.


 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem