Miguel Ángel Balagué i Laura Bel, els millors atletes locals de la Sant Silvestre

Balagué va acabar 17è d'entre un total de 1.914 corredors, i Bel va ser la tercera millor atleta de la cursa

Els atletes de Sant Cugat Miguel Ángel Balagué Rubio i Laura Bel Franquesa han estat guardonats en el decurs de la segona i última entrega de premis de la 6a Sant Silvestre de Sant Cugat, que s'ha fet aquest divendres, 13 de gener, a la tarda, a l'ajuntament de la ciutat. Balagué Rubio i Franquesa van ser els millors atletes locals de la 18a Sant Silvestre Barcelonesa Sant Cugat, la setena que es corre a Sant Cugat i que es va celebrar el passat 31 de desembre.

Balagué, campió d'Europa

Maria Franquesa ha recollit el guardó de la seva filla Laura Bel, que viu a París. FOTO: Ale Gómez

Miguel Ángel Balagué va finalitzar en la 17a posició d'entre un total de 1.914 corredors i ho va fer amb un temps de 35 minuts i 16 segons. L'atleta de Mira-sol té 46 anys i el 2016 va guanyar el Campionat d'Europa de 1.500 metres i va ser segon en la prova de 800 metres, en la categoria de +45 anys, a Ancona (Itàlia). L'atleta que corre pel CE Picornell de Barcelona també és campió d'Espanya de 800 metres en +45 anys i ha guanyat el Campionat de Catalunya de +40 i +45 anys. Aquest atleta de mig fons participarà en el pròxim Campionat del Món, a Daegu (Corea del Sur).

Laura Bel repeteix guardó

Olga Álvarez, amb jersei negre, primera en la categoria 1961-1970. FOTO: Ale Gómez

Laura Bel va ser la tercera millor atleta de la cursa (el 2015 va ser la sisena), amb un temps de 36.17, sent 31a a la classificació general i superant amb escreix el 81è del 2015, amb un temps de 38.11. Laura Bel ha estat campiona de la Mitja Marató de Sant Cugat i des de fa uns anys viu a París (França) on competeix pel XV Athletic Club. La santcugatenca, de 29 anys, és sòcia del Club Tennis Natació Sant Cugat. El guardó l'ha recollit la seva mare, Maria Franquesa.

Entre les premiades cal destacar les santcugatenques Carla Ràfols i Carla Morral, primera i segona en la categoria 1997-2016; Olga Álvarez i Montse Llobregat, primera i segona en la categoria 1961-1970; i Lucía Caballero, primera en la categoria 1916-1960.

La resta de premiats, del 4t al 18è en la classificació general (masculí i femení), el primer classificat i primera classificada de cada categoria, el primer/a atleta local, i la millor disfressa (individual i col·lectiva), també han estat premiats, amb diferents productes.

L'entrega de premis als tres primers classificats de la classificació general masculina i femenina ja es va fer el mateix dia de la prova. L'acte ha comptat amb la presència d'unes 50 persones i ha estat presidit per Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, i Domingo López, president del Club Atlètic Barcelonès, entitat que organitza la Sant Silvestre de Sant Cugat, amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Les millors disfresses

Carla Ràfols i Carla Morral, amb Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat. FOTO: Ale Gómez

El premi per a la millor disfressa individual de la 18a Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat ha estat per a Eduard Fernández. La millor disfressa col·lectiva ha estat per a Javier Jiménez, campió al 2015 en individual, i Jordi Finestres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem