Últimes dues setmanes per inscriure's a la Sant Silvestre de Sant Cugat

Les inscripcions d'aquesta cursa de 10 quilòmetres es tancaran el 28 de desembre

La ja setena edició de la Sant Silvestre de Sant Cugat se celebrarà el dissabte 31 de desembre, a les 17.30 hores, amb sortida a l'avinguda Pla del Vinyet, davant al davant del Teatre-Auditori. L'arribada d'aquesta cursa de 10 quilòmetres, que està homologada per la Federació Catalana d'Atletisme i que tindrà el mateix circuit que el del 2015, tindrà lloc a la rambla del Celler, davant de l'ajuntament.

La 18a edició de la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat l'organitza el Club Atlètic Barcelonès, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat. Els principals patrocinadors de la cursa són Catalana Occident Assegurances i Citroën Autos Vilarasau.

Com inscriure-s'hi

Les inscripcions on line i presencials, a l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET) i a les botigues de Sant Cugat Running Vallès i Benitosports, es tancaran el 28 de desembre. També hi ha d'altres poblacions on els atletes es poden apuntar, com Rubí, Terrassa i Barcelona. L'organització lliurarà una bossa d'obsequis dels patrocinadors i col·laboradors on hi haurà una samarreta tècnica de màniga llarga. L'edat mínima per participar-hi és de 14 anys. El cost de la inscripció és de 16 euros (amb xip groc) i 18 euros (sense xip groc). Aquells que s'inscriguin abans del 21 de desembre podran gaudir en el pitrall del seu nom personalitzat.

La 18a Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat lliurarà premis en metàl·lic als tres primers classificats (masculí i femení) de la cursa, amb 300, 200 i 100 euros. Posteriorment, el divendres 13 de gener, a les 19 hores, a l'ajuntament de Sant Cugat, es premiarà del 4t al 16è classificat, per categories, per equips i també el primer i primera santcugatenca en creuar la línia de meta. Serà també llavors quan l'organització premiarà la millor disfressa individual i per equips.

Personalitats

La 18a edició de la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat, la 7a Sant Silvestre de Sant Cugat, s'ha presentat aquest divendres, 16 de desembre, al matí, a la Sala de Plens de l'ajuntament. L'acte ha comptat amb la presència d'Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Joan Matarín, representant de Catalana Occident Assegurance; Josep Maria Antentas, vicepresident de la Federació Catalana d'Atletisme; Domingo López, president del Club Atlètic Barcelonès, i l'atleta de Terrassa Jaume Leiva, guanyador de la Sant Silvestre els anys 2011 i 2015. L'acte ha estat presentat pel periodista esportiu de TV3, Enric López Vilalta.

La Sant Silvestre, 3 anys més a Sant Cugat

La Sant Silvestre de Sant Cugat tindrà continuïtat en els pròxims 3 anys. Així ho van signar el passat mes de novembre Eloi Rovira i Domingo López. Aquest 2016 és el tercer contracte de 3 anys de la cursa santcugatenca.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem