La Sant Silvestre de Sant Cugat, el 31 de desembre

El circuit és de 10 quilòmetres i està homologat per la Federació Catalana d'Atletisme

La sisena edició de la Sant Silvestre de Sant Cugat se celebrarà el dissabte 31 de desembre, a les 17.30 hores. La sortida es farà a l'avinguda Pla del Vinyet, davant del Teatre-Auditori, i l'arribada, a la rambla del Celler, davant de l'ajuntament. Aquesta cursa, que organitza el Club Atlètic Barcelonès, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat, té un circuit de 10 quilòmetres i està homologada per la Federació Catalana d'Atletisme. L'edat mínima per participar-hi és de 14 anys.

Com inscriure-s'hi

L'organització premiarà la millor disfressa individual i per equips FOTO: Lali Puig

Les inscripcions on line i presencials, a l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET) i a la botiga Running Vallès, es tancaran el 28 de desembre. L'organització lliurarà una bossa d'obsequis dels patrocinadors i col·laboradors on hi haurà una samarreta tècnica de màniga llarga.

La 18a Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat lliurarà premis en metàl·lic als tres primers classificats (masculí i femení) de la cursa, amb 300, 200 i 100 euros. Posteriorment, el divendres 13 de gener, a la tarda, a l'ajuntament de Sant Cugat, es premiarà del 4t al 16è classificat, per categories, i també el primer i primera santcugatenca en creuar la línia de meta. Serà també llavors quan l'organització premiarà la millor disfressa individual i per equips.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem