Pepe Díaz acaba 55è de 9.444 atletes en la Mitja Marató de Sevilla

L'atleta de Sant Cugat ha corregut en la primera cursa del Circuit Nacional de Running Plátano de Canarias

L'atleta de Sant Cugat Pepe Díaz Carretero ha finalitzat 55è d'entre un total de 9.444 atletes en la Mitja Marató de Sevilla, amb un temps d'1 hora, 12 minuts i 13 segons, aquest 26 de gener. Aquesta ha estat la primera cursa del Circuit Nacional de Running Plátano de Canarias, amb les millors mitges maratons de l'Estat espanyol: Sevilla (26 de gener), Barcelona (16 de febrer), Madrid (26 d'abril), València (25 d'octubre) i Behobia-San Sebastián (8 de novembre).

El florestà, del Club Runners Espanyol, ha assenyalat que "vaig sortir massa ràpid. En el primer quilòmetre vaig fer 3.08, i ho vaig pagar. Hi havia rectes de 3 i 4 quilòmetres que no veies mai el final... No és quan hi ha pujades i baixades que et permet recuperar forces. Però la valoració és molt positiva i em serveix d'experiència per a les pròximes 4 curses del circuit nacional".

Més info: Pepe Díaz: l'atleta popular fidel a les proves de Sant Cugat i al RCD Espanyol

Aquesta ha estat la tercera mitja marató de la seva carrera esportiva, després de fer-ho en la Mitja Marató del Vendrell (2n amb un temps d'1.14.10), el 27 d'octubre, i en la Behobia San Sebastián (40è de 27.084 atletes amb 1.08.22), el 10 de novembre.

Més info: Pepe Díaz signa un magnífic 40è lloc de 27.084 atletes en la cursa Behobia-San Sebastián

Jaume Leiva, nou entrenador de Pepe Díaz

El prestigiós atleta català Jaume Leiva és, des d'aquesta setmana, el nou entrenador de Pepe Díaz, que fins ara no n'havia tingut mai.

A les Milles de Valldoreix i a la Mitja Marató de Sant Cugat

Si no hi ha cap contratemps, Pepe Díaz, de 28 anys, té la intenció de participar en les Milles de Valldoreix, el 22 de març, i en la Mitja Marató de Sant Cugat, el 29 de març.

L'atleta florestà, de 28 anys, va guanyar la primera edició de la Cursa del Gall de Sant Cugat, el passat 31 de desembre.

Més info: Josep Díaz i Aroa Berenguel guanyen la Cursa del Gall de Sant Cugat

Més informació
 
Comentaris

Destaquem