Rafa Robledo es presentarà a les eleccions de la Coordinadora d'Entitats Esportives

El president de la plataforma esportiva ha tornat a insistir en què les relacions amb el regidor d'Esports "són complexes"

Rafa Robledo es presentarà a les pròximes eleccions a la presidència de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat, que integren catorze clubs de la ciutat. Així ho ha anunciat en una conferència de premsa aquest dijous, 29 de setembre, a la nit, a la seu de la Unió Ciclista Sant Cugat, seu habitual de les reunions de treball de la plataforma esportiva. "Em presentaré a les eleccions, i demanaré opinió als clubs de la Coordinadora. Si veig que tinc la mateixa confiança que fins ara, em presentaré". Robledo, fins ara vicepresident de l'associació esportiva, també ha assenyalat que "no em preocupa si es presenta alguna candidatura que creu que pot ser més efectiva que la nostra".

Cal recordar que Mònica Mateu va dimitir el passat 24 de juliol i ho va fer a través d'una carta que va enviar als clubs que formen part de la Coordinadora. Mònica Mateu és la presidenta de la Unió Esportiva Sant Cugat i, segons va escriure a la carta, la UE Sant Cugat continuarà formant part de la plataforma esportiva. En aquesta línia, Robledo ha assenyalat que "no veiem motiu perquè la UE Sant Cugat no continuï entre nosaltres". Robledo, que també és president de la Unió Ciclista Sant Cugat, també ha assegurat que "no tinc la percepció que cap club vulgui marxar de la Coordinadora", com el passat 7 de juliolabans ho van fer el Club Voleibol Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat i el Pati Hoquei Club Sant Cugat, entitats de l'associació Sant Cugat Creix.

Tal com marquen els estatuts, l'entitat ha de convocar eleccions a la presidència i, mentrestant, Rafa Robledo serà el president en funcions de la Coordinadora. També estaran en funcions Carlos Suay (Futbol Sala Sant Cugat), secretari, i Miquel Garcia (Sant Cugat Esport FC), tresorer.

Els objectius a curt termini

Robledo ha explicat quines són les línies de treball que es marca la plataforma esportiva a partir d'ara: "Hem de millorar la comunicació interna i externa; establir una línia de treball que visualitzi la nostra associació, com la jornada multiesportiva que organitzarem a la Festa de Tardor, i millorar les relacions amb el regidor, que són complexes".

Les relacions amb l'àrea d'Esports, dolentes

Rafa Robledo no ha amagat, tampoc en aquesta ocasió, que les relacions entre la Coordinadora d'Entitats Esportives i el regidor d'Esports de l'Ajuntament, Eloi Rovira, són dolentes: "Ens pretén tractar com una entitat més, quan som 14 clubs que representem a més de 6.000 esportistes". Robledo ha assegurat que "ens volem treure l'estigma que la Coordinadora és una entitat conflictiva. I ho demostrarem. Però tenim el nostre criteri. Intentarem fer un apropament positiu amb el regidor d'Esports, però no renunciarem a defensar els nostres clubs". Robledo i Rovira es van entrevistar el 22 de setembre.

L'última entitat que ha entrat a formar part de la Coordinadora d'Entitats Esportives és el Club Tennis Natació Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem