Mònica Mateu dimiteix com a presidenta de la Coordinadora

En una carta, Mateu detalla que "les entitats no han valorat la feina feta, el projecte, i per tant, el seu lideratge ha fracassat"

Mònica Mateu ja no és la presidenta de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat, que integra una quinzena d'entitats, i fins ara no havia trascendit. Mateu va presentar la seva dimissió el passat 24 de juliol, i ho va fer a través d'una carta que va enviar a la plataforma esportiva i també als clubs que en formen part.

Mateu: "Les entitats no han valorat la meva feina"

En la carta, Mateu assenyala que "les entitats no han valorat la feina feta, el projecte, i per tant, el seu lideratge ha fracassat". També ha concretat que "com que crec fermament que les persones/entitats han de fer un exercici de responsabilitat quan no obtenen resultats o prenen decisions equivocades, i en conseqüència cal rectificar i/o plegar, entenc que això mateix és el que jo he de fer ara". Amb tot, la UE Sant Cugat, club que presideix Mònica Mateu, seguirà formant part de la Coordinadora.

Rafa Robledo, president en funcions

Fins que no es convoquin eleccions, Rafa Robledo, l'actual vicepresident, és el president en funcions de la Coordinadora. Robledo té la intenció de convocar una roda de premsa per donar a conèixer el posicionament de la plataforma esportiva. Mònica Mateu ha declinat fer declaracions.

Robledo: "La marxa dels tres clubs ha estat determinant"

Amb tot, Robledo ha explicat al TOT Sant Cugat que Mateu detalla en la seva carta de renúncia "que no se sent reconeguda". "També crec que la marxa del Club Voleibol Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat i el Patí Hoquei Club Sant Cugat també l'ha afectat i ha estat determinant en la seva decisió. És lògic, a mi també em va afectar", ha dit.

Mateu, un any i mig en el càrrec

Mònica Mateu va ser escollida presidenta de la Coordinadora el 16 de gener del 2015. Llavors, Mateu i Robledo van acordar establir una presidència col·legial, en la que Mateu seria presidenta els 2 primers anys, mentre que Robledo ho seria els 2 últims anys del mandat. Mentre Mateu en fos la màxima responsable, Robledo en seria vicepresident, i quan Robledo fos el mandatari, Mateu ocuparia el càrrec de vicepresidenta.

Cal destacar que, inicialment, Mònica Mateu i Rafa Robledo, també president de la Unió Ciclista Sant Cugat, eren els dos candidats a la presidència de la Coordinadora, però, finalment, van presentar una candidatura única.

Qui serà el setè president?

Després de la marxa de Mònica Mateu, caldrà veure qui serà el setè president de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat, després de Toni Pérez (Patí Hoquei Club Sant Cugat), Ramon Martos (Unió Ciclista Sant Cugat), Ignasi Bassó (Patí Hoquei Club Sant Cugat), Lourdes Llorente (Club Karate Sant Cugat), Joan Salabert (Club de Futbol Unión Mira-sol Baco), i Mònica Mateu (Unió Esportiva Sant Cugat).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem