Els resultats esportius del cap de setmana

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí guanya 3 a 1 al CP Vilafranca i continua a la part alta de l'OK Lliga Plata Nord

El PHC Sant Cugat s'imposa al CP Vilafranca i suma la tercera victòria de la temporada, les 3 com a locals, i se situa 3r amb 10 punts a la classificació de l'OK Lliga Plata Nord.

En el partit disputat aquest dissabte 21 de novembre, a la tarda, els santcugatencs han hagut de remuntar un gol inicial dels visitants d'Enric Martí al minut 8 de la primera part. Joan Farnés i Carles Domenech, aquest últim a quatre minuts pel final han posat el 2-1 en el marcador, i a falta de 12 segons Joan Farnés, amb el seu segon gol en el partit, ha tancat la victòria per 3-1 pels santcugatencs.

La propera jornada els santcugatencs visiten la pista del CP Areces Pavitek, el dissabte 28 de novembre a les 20:00, cuer de la competició amb 2 punts.

El Junior FC masculí sua per guanyar el RS Tenis

Els santcugatencs han hagut de patir per guanyar per 3-2 al RS tenis i sumen la segona victòria de la temporada, la segona consecutiva a casa, i són setens amb 8 punts després de 2 victòries, 2 empats i 4 derrotes en 8 partits a la Divisió d'Honor.

En el partit jugat aquest 22 de novembre, al matí, Pau Masip ha avançat els santcugatencs en el primer quart, a l'inici del segon Pol Ribó ha fet el 2-0 i abans d'arribar al descans Alejandro Dàvila ha fet el 2-1 per als visitants. En l'últim quart, Oriol Bozal ha fet el 3-1 i a tres minuts pel final el RS Tenis ha tornat a retallar distàncies amb un gol d'Eduardo González per posar emoció a l'últim tram de partit.

La pròxima setmana el Junior FC tindrà dos compromisos. El divendres 27 de novembre a les 19:00, davant el 10è el RS Jolaseta a domicili, partit ajornat de la jornada 5, i el diumenge 29 de novembre a les 12:30 també fora de casa davant el SPV Complutense, 6è classificat.

El Club Handbol Sant Cugat continua colíder de la Primera Estatal

Els santcugatencs s'imposen de forma clara al Joventut Handbol Mataró per 22 a 31 i sumen la cinquena victòria consecutiva. Amb això, són segons a la classificació amb 13 punts empatats amb l'Handbol Sant Quirze, líder, i l'Handbol Esplugues, tercer i sumen un balanç de 6 victòries, 1 empat i 1 derrota.

La propera jornada els vermell-i-negres reben el Club Handbol Palautordera, el 28 de novembre a les 19:15, cuer de la competició amb 0 punts.

El Club de Rugby Sant Cugat segueix invicte a la Divisió d'Honor B

Els santcugatencs guanyen per un ampli resultat de 3 a 18 en la seva visita a l'Ákra Bárbara d'Alacant, recentment ascendit, i sumen la tercera victòria en tres partits a la Divisió d'Honor B. Els blau-i-negres, són tercers a classificació del grup B amb tres victòries, cap derrota i 12 punts, les mateixes que tenen el CR La Vila, segon i el CAU València, líder de la competició.

La propera jornada els santcugatencs reben a la ZEM La Guinardera, precisament el líder de la competició, el CAU València, també amb 3 victòries però amb 15 punts, tres addicionals per bonus ofensiu. El partit es disputarà el 28 de novembre a les 16:00.

DISSABTE 21

- HANDBOL MASCULÍ. Primera Estatal (Grup D). Akra Bárbara RC 3-18 CR Sant Cugat.

- VOLEIBOL FEMENÍ. Primera Divisió Femenina (Grup B). DSV CV Sant Cugat 1-3 CH Bordils.

- HOQUEI PATINS FEMENÍ. OK Lliga Femenina (Grup B). CP Voltregà Stern Motor 4-3 PHC Sant Cugat.

- FUTBOL SALA. Tercera Divisió Nacional (Grup 3). Olimpyc Floresta FS 4-4 CE Vacarisses KTSport.

- HANDBOL MASCULÍ. Primera Estatal (Grup D). Joventut Handbol Mataró 22-31 CH Sant Cugat.

- HOQUEI PATINS MASCULÍ. OK Lliga Plata Nord. PHC Sant Cugat 3-1 CP Vilafranca Capital VI.

DIUMENGE 22

- VOLEIBOL FEMENÍ. Superlliga Iberdrola. Cajasol Vóley Dos Hermanas 2-3 DSV CV Sant Cugat.

- HOQUEI HERBA MASCULÍ. Divisió d’Honor Masculina. Junior FC 3-2 RS Tenis.

- HOQUEI HERBA FEMENÍ. Divisió d’Honor Femenina. Club Egara 0-1 Junior FC.